Prodavali nam svinjsko meso zaraženo kugom!

U Subotici nedozvoljeno eksperimentisali nad domaćim svinjama, u seoskom gazdinstvu, dajući im da jedu mamce za divlje svinje koji sadrže virus svinjske kuge

Komentari

  • стрептомицин

    13. jul 2013 | 14:55

    Ништа необично. Многима је у интересу да униште српског сељака и да Србију доведу у стање апсолутног зависника од увоза хране. Ово није теорија завере, већ чињеница. Такво стање би одговарало и нашим непријатељима јер би само учврстили свој апсолутни утицај, и нашем "увозничком" лобију сатканом од политичара и "контроверзних" бизнисмена, јер у спрези могу да пљачкају грађане својим зеленашким маржама. Никоме не одговара домаћа производња и здрава привреда. Јер онда цене се формирају тржишно и да се неко обогати треба много рада и времена, овако то се постиже буквално преко ноћи. Све ово омогућава народ својом незаинтересованошћу. На овакву вест, макар и не проверену, свуда у свету улице би биле закрчене демонстрантима. А у Србији сви гледају"фарму" и ништа их не занима.

  • LastHope

    13. jul 2013 | 14:23

    Pa neko svesno radi na tome da unisti srpskog seljaka a posto su ovo drzavne firme -znaci drzava!

  • zoca

    13. jul 2013 | 14:15

    Ako vi iz Kurira imate dokaze za ove vesti odmah treba prijaviti Policiji i predočiti svu dokumentaciju. Ako ste pak napisali jer ste culi a ispostavi se kao trač ili lažna informacija, treba Vas zatvoriti. Objava ovakve vesti je za PANIKU!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA