IGOR TUĐMAN: Naslediću 10 miliona evra dedine imperije

- U pitanju su nekretnine u Vašingtonu, jahta "David" u Puerto Maji, vila u Zagrebu, poslovni prostori u "Kaptol centru", privatna klinika, dva stana u centru Zagreba i poslovni objekat u Cirihu, koji je prazan skoro 14 godina - kaže unuk nekadašnjeg predsednika "Lijepe njihove"

  • 18

Unuk pokojnog predsednika Hrvatske Franja Tuđmana, Igor Tuđman (32), iz zatvora u Sremskoj Mitrovici poručuje da će od svog dede i drugih srodnika naslediti bogatstvo procenjeno na 10 miliona evra.

Tuđman, koji je srpskoj javnosti postao poznat najpre po pokušaju da peva narodnjake, potom po porno-filmu koji je napravio sa suprugom Natašom Antolović Tuđman (28) i pokušao da proda beogradskim medijima, a onda i po pljački koju su zajedno izveli, i zbog koje trenutno izdržavaju zatvorske kazne, kaže za dnevni list "Alo" da ga naslestvo čeka kada napuni 35 godina.

- U pitanju su nekretnine u Vašingtonu, jahta "David" u Puerto Maji, vila u Zagrebu, poslovni prostori u "Kaptol centru", privatna klinika, dva stana  u centru Zagreba i poslovni objekat u Cirihu, koji je prazan skoro 14 godina. U pitanju je nasleđe od mog dede, oca i pokojne majke, koje je pre 14 godina procenjeno na 10 miliona dinara - tvrdi Tuđman i ističe da je uslov da bi dobio nasledstvo da bude oženjen i ozbiljan porodični čovek:

- Kada je moj otac čuo da sam uhapšen u Beogradu, šokirao se i napisao je pismo u kojem se čudi kako mi se sve ovo dogodilo kada imam prijatelje koji su mi dužni pozamašne sume novca. Moj otac, inače, posluje sa šeicima iz Dubaija, koji su dolazili na pregovore sa Vladom Srbije, ali njihova imena sada ne bih pominjao. I moje ime su vezivali za njih, zato što moja supruga Nataša voli te svetlucave kamenčiće.

Iako je Nataša Antolović Tuđman, kojoj je do kraja zatvorske kazne ostalo još tri nedelje, ljuta na Igora zbog svega što se dogodilo, on kaže da je i dalje bezgranično voli.

- Natašu Antolović Tuđman obožavam svim srcem i ona to zna. Ona je moj cilj i centar sveta. Ona je moj neprocenjivi dijamant, za koji živim i divim joj se od dana kada smo se upoznali. Od mene zaslužuje sve da bude najsrećnija žena na svetu - kaže Igor.

Njemu je do kraja kazne ostalo oko dve godine.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sashki

    14. jul 2013 | 01:07

    Hahahaha kako je smešan ovaj jadnik, pa on se toliko uzivio u tu priču da I on sam veruje u to što priča :-)

  • Desko

    14. jul 2013 | 00:29

    Teškom mukom@

  • Radebe

    14. jul 2013 | 09:29

    Koga bre zabole ona stvar za ovog idiota??? Samo mi nije jasno zbog cega ga toliko gurate j medije i tako mu dajete na popularnosti, a njegov deda nam je je*o i oca i majku 90ih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA