POKOSIO IH: Vozač ubio majku i troje dece (FOTO) (VIDEO)

Samara Benks (27) nije ni planirala da se sa svojim sinovima u tom trenutku nađe na prometnom Ruzveltovom bulevaru, ali se u poslednjem trenutku predomislila

  • 3

U užasnoj saobraćajnoj nesreći poginuli su majka Samara Benks (27), njena tri sina Sadim (4), Sašin Vilijams (2)  i Samir (9 meseci), dok je samo najstariji Sajon Grifin (5) preživeo kada ih je pregazio obesni vozač tokom ilegalne ulične trke u Filadelfiji, SAD

U prvi mah, Samara Benks nije ni planirala da se sa svojim sinovima u tom trenutku nađe na prometnom Ruzvelt bulevaru. U poslednjem trenutku se predomislila. Umesto kraćom rutom, vraćala se sa četvoricom sinova iz posete svojoj tetki zaobilaznim putem, jer je htela da izbegne psihički obolelog komšiju koji je plašio njenu decu.

Rođaci i komšije ističu da je uvek bila veoma pažljiva gde god bi prelazili ulicu.

- Mlađe sinove bi gurala u kolicima, a starije obavezno držala za ruke - kaže Volter Holms, njen očuh.

Ali nema te količine opreza koja je mogla da spase Samaru Benks i njene sinove pred trojicom vozača luksuznih sportskih automobila koji su se tragičnim slučajem baš u tom trenutku trkali Ruzveltovim bulevarom. Udarac je odbacio mladu majku 60 metara, smrskao dečija kolica i ostavio dečake u lomovima i lokvama krvi.

Samara Benks i sin Sašin (2) su odmah izdahnuli. Najmlađi, devetomesečni Samir, umro je sat kasnije u bolnici. Četvorogodišnji Sadim je preminuo sledećeg jutra.

Najstariji, petogodišnji Sajon, nekim čudom je preživeo samo sa masnicama i posekotinama i pušten je kod rodbine da se oporavlja. Lekari kažu da će skoro sigurno imati noćne more. Sada dlanovima zapuši uši svaki put kad čuje da neko govori o nesreći, dodaju rođaci.

SMRTONOSNA TRKA

Dan posle tragedije, uhapšeni su Ahmen Holoman (30) i Husen Ahmedov (23), koji je i vozio skoro potpuno novi "audi" kojim je pokosio mladu majku i njene sinove. Holoman je u trci vozio "hondu", a još se traga za trećim vozačem, koji je bio za volanom nešto starijeg modela "honde".

Svedoci su ispričali policajcima da su se trojica vozača trkala Ruzveltovim bulevarom.

- Čuo sam huk motora i on (Ahmedov) je počeo da koči, ali nije uspeo da se zaustavi. Čuo sam prasak, a devojka (Samara Banks) je poletela u vazduh. Pretrčao sam ulicu. I policija je odmah došla. Pokušao sam da pomognem, ali pomoći nije bilo. Majka je bila mrtva, beba je bila mrtva - ispričao je Karlos Garsija (21), očevidac.

Ahmedov nije bežao. Zaustavio je "audi" i sačekao dolazak policajaca.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: philly.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    19. jul 2013 | 18:54

    Pocivajte u miru andjeli.

  • Milos

    20. jul 2013 | 11:35

    Strasno ovaj svet je generalno prso ja ne verujem kakvi idioti hodaju ovom planetom ubijes 3 neduznih ljudi da bi se trkao sa ortacima lobotomija

  • Ana

    21. jul 2013 | 10:04

    Tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA