Ispovest majke ubijenog Srđana: Ogorčena sam, besna i slomljena!

- Moje dete je prevareno, nasamareno. Kasnije smo saznali da je Saša Nedeljković zvao drugove koji su mu bili mnogo bliži da ga voze te večeri za Kragujevac, ali da su ga svi odbili jer su znali istoriju problema koji je imao s tim žandarom - priča Kaja Jovičić, majka Srđana Tomića, koga je ubio, pa spalio žandar Aleksandar Krstić

  • 0

Kaja Jovičić, majka Srđana Tomića, koga je ubio, pa spalio žandar Aleksandar Krstić, kaže da njen sin nije znao "ni gde je krenuo, ni zašto".

- Moj sin nije znao istinu, ni gde je krenuo ni zašto, kao i u kakvim su odnosima Saša Nedeljković i ubica. Da je znao, nikad u auto ne bi ušao. Ogorčena sam, besna, slomljena, sin mi je ubijen kao okoreli kriminalac, a bio je momak za primer - priča  Kaja Jovičić.

- Doživela sam takav šok da dva dana uopšte nisam mogla da govorim. Sada su u meni bes, bol, ogorčenje. Srđan je prevaren, nasamaren. Kasnije smo saznali da je Saša Nedeljković zvao drugove koji su mu bili mnogo bliži da ga voze te večeri za Kragujevac, ali da su ga svi odbili jer su znali istoriju problema koji je imao s tim žandarom Krstićem. Srđan je toliko vodio računa jer je imao švajcarsko državljanstvo da nikada nijedan saobraćajni prekršaj nije imao, a kamoli nešto drugo. Da je znao istinu, nikad ne bi krenuo - priča Jovičić.

Ona kaže da je Srđan ostavio uključen Fejsbuk, cigarete i novac i da je samo na kratko istrčao iz stana kako bi odvezao Sašu i brzo se vratio.

- Saša mu je rekao da ide samo da pogledaju neki auto i odmah se vraćaju. Te večeri sam ga poslednji put čula oko pola osam uveče. S mužem sam bila u restoranu hotela Hill u Jagodini i pozvala sam Srđana telefonom da svrati da popije piće s nama. On mi je rekao da je u Kragujevcu i da sedi u kafiću, smejao se kao i uvek, šalio i rekao da će doći kasnije. Kako se nije pojavio ni do devet sati, mislila sam da je s nekom devojkom i mi smo otišli kući - priča Kaja.

Srđan je bio švajcarski državljanin, bio je stalno zaposlen kao šef marketa i dolazio je u Jagodinu dva puta godišnje.

- Podigao je kredit u Švajcarskoj, kupio je stan kod akvaparka, auto koji je izgoreo uzeo je na lizing. Nije ga zanimalo ni more, samo da dođe u Jagodinu. On je odrastao ovde, išao je u školu "Rada Miljković". Posle je otišao kod oca u Švajcarsku, mog prvog muža. Voleo je mnogo Jagodinu, jedva je čako da dođe, sređivali smo stan malo po malo, bili smo jako vezani - priča Kaja.

Srđana Tomića i Aleksandra Nedeljkovića ubio je žandar Aleksnadar Krstić, koji navodno nije mogao da podnese pritisak Nedeljkovića, koji je tražio da mu vrati novac koji mu je dugovao. Pronađeni su u zapaljenom automobilu u selu Ratković u ponedeljak ujutru.

Aleksandar Nedeljković i Srđan Tomić biće sahranjeni na Gradskom groblju u Jagodini u subotu u 12 i 30, istog dana kada je posle tri nedelje Tomić s odmora trebalo da se vrati u Švajcarsku.

(A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA