Kosovo predalo ubice devojke u klubu na Adi

Kosovska policija predala je MUP-u Srbije Filipa Vilotijevića (25) i Vukašina Cmiljanića (20), osumnjičene da su ubili Tamaru Radulović (29) koja je bila gost na proslavi rođenje deteta njenog brata

  • 6

Filipa Vilotijevića (25) i Vukašina Cmiljanića (20), osumnjičene za ubistvo Tamare Radulović (29) u maju na Adi Ciganliji, juče je srpskom MUP-u predala kosovska policija.

Tamara Radulović ubijena je u klubu "Džast vanila" u kom je njen brat proslavljao rođenje deteta.

Vilotijević i Cmiljanić su se sa lažnom dokumentacijom prebacili na Kosovo, a u bekstvu im je pomogao i sin narko-bosa Nasera Keljmendija.

Prema nezvaničnim informacijama iz policijskih izvora, Vilotijević i Smiljanić su pešice prešli administrativni prelaz Merdare gde su ih pripadnici policije legitimisali i utvrdili identitet, nakon čega su uhapšeni.

Pucnjava je, kako se veruje, bila nastavak obračuna između dve kriminalne grupe iz Novog Sada. Jedini Novosađanin koji je te noći pozvan na slavlje bio je Saša Lošić, koji slovi za pripadnika nekadašnje veterničke narko-grupe.

Sve istrage vođene prethodnih godina protiv Vilotijevića misteriozno su prekidane. Veće za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu donelo je presudu protiv njega za krivično delo ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja, počinjeno još 2006. Prethodno je prvostepeni sud ukinuo presudu i ponovo vratio na suđenje.

Filip Vilotijević je sin Kićuna koji je 1999. izrešetan u Ulici Narodnog fronta, a to ubistvo se smatra najspektakularnijim ubistvom u Novom Sadu. Stariji Vilotijević važio je za jednog od vođa crnogorskog kriminalnog klana u Novom Sadu, a njihova porodica bila je u sukobu sa nikšićkom familijom Radulović, još 80-ih godina.

Višedecenijski sukob dveju porodica navodno su nastavili sinovi i, navodno, u krvnim osvetama do sada su ubijene tri osobe.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    21. jul 2013 | 12:33

    супер

  • Miki

    21. jul 2013 | 15:08

    Crnigorska posla,"ljudi" bez obraza,karaktera,ponosa,doneli su svako zlo u srbiju,ubistva,prostituciju,narkomaniju...

  • Ivan Bildi

    21. jul 2013 | 13:16

    Tamara Radulovic nema nikakve veze sa tom Radulovic porodicom iz Niksica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA