Obezbeđenje pretuklo mladića nasmrt!

Lekarima je u 3.25 časova javljeno da na Starom sajmištu, u blizini splavova, dve osobe leže na travi. Privedeno 20 osoba na informativni razgovor

  • 10

Na Starom sajmištu, ispred splava restorana "Saund", u 3.30 časova više nepoznatih radnika obezbeđenja zadalo je više udaraca mladiću starom 30 godina, koji je od zadobijenih poreda preminuo po prijemu u bolnicu, rečeno je u Informativnoj službi MUP-a.

U policiju je u vezi s ovim slučajem privedeno 20 osoba na informativni razgovor.

Hitnoj pomoći je oko 3.25 časova javljeno da na Starom sajmištu u blizini splavova dve osobe leže na travi, rekao je koordinator za odnose sa javnošću u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

Muškarac star oko 30 godina zadobio je povredu vrata i kičme i na licu mesta je obavljena reanimacija, ali je, nažalost, konstatovana njegova smrt, kazao je Lutovac.

Drugi muškarac star oko 39 godina zadobio je povredu glave i desne podlaktice, zbrinut je i prevezen na VMA, dodao je Lutovac.

(Telegraf.rs / Tanjug, Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla-bla

    25. jul 2013 | 14:15

    Pozivam redakciju Telegrafa da forsiraju ovu pricu sve do okončanja sudskog procesa.Da vidimo da li ce sudvstvo reagovati kao u slucaju Bris Tatona,ili francuski zivot vredi vise od srpskog?

  • Rajka

    25. jul 2013 | 07:47

    Bezvlasce, kriminal, nekultura i shund, korupcija,bijeda i jad su olicje vlasti ..sto se uzivalo, uzivalo se do maja1980. Dobro dosli u balkansko beznadje

  • Nikola

    25. jul 2013 | 12:25

    Pretuklo ih obezbeđenje sa jednog splava. Samo oni biju tako da usmrte. Banda pandurska koja se još nije opredelila sa koje su strane zakona, a u međuvremenu imaju značku - za slučaj da ne naprave ništa u kriminalu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA