OSVETA? Prijatelji zverski ubijenog mladića ispred Saunda planiraju paljenje splavova!

Za večeras u 20 h zakazan je miran skup ispred splava "Saund". Ukoliko država oštro ne kazni počinioce, prijatelji ubijenog Fedora Frimermana uzeće pravdu u svoje ruke

  • 20

Prijatelji i poznanici brutalno ubijenog Fedora Frimermana, mladića koga je 20 pripadnika obezbeđenja gazilo do smrti na Starom sajmištu u noći između srede i četvrtka, najavilo je za večeras okupljanje na mestu zločina kako bi se odala počast brutalno ubijenom mladiću. Kako saznaje Telegraf, ukoliko država ne bude reagovala na njihove zahteve da se oštro kazne počinioci zločina, ali i spreči da se nešto slično ponovi, neki od njih narednih dana uzeće pravdu u svoje ruke i odgovoriti ekstremno - PALJENJEM SPLAVOVA!

Prijatelji Fedora Frimermana su se organizovali preko društvene mreže Fejsbuk i najavili večerašnji skup, ali u ovom pozivu ne pozivaju da se na nasilje uzvrati nasiljem.

- Pozvao bih ovom prilikom sve Fedorove prijatelje, kao i ljude koji žele da odaju počast pokojnom Fedoru, da se sutra 26. 7. u 20 h okupe ispred splava "Saund" i da ponesu sveću kako bismo na ovaj način odali počast našem dragom prijatelju! Zamolio bih sve da sutra uveče savladaju svoje emocije i da uradimo ovo na miran i civilizovan način! Zamolio bih sve ljude dobre volje da ovaj status "šeruju" kako bismo se okupili u što većem broju! Hvala unapred svima - stoji u obaveštenju koje "dele" njegovi prijatelji na društvenoj mreži.

Kako Telegraf saznaje, beogradska policija je nakon ovog zločina, od 20 osoba koje je privela na informativni razgovor, zadržala troje koji su prednjačili u iživljavanju. Istraga, koja je u toku, treba da utvrdi ko je od njih zadao smrtonosne udarce nesrećnom mladiću.

Nakon smrti, izvršena je obdukcija ubijenog Frimermana. Zverski ubijeni mladić biće sahranjen najverovatnije u ponedeljak u Beogradu.

Podsetimo, Fedora Frimermana, nakon banalne svađe, pretuklo je krvnički više od 20 pripadnika obezbeđenja restorana "Saund", i tom prilikom su mu slomili kičmu, od čega je preminuo na licu mesta, dok je njegov prijatelj Milan M. (39) sa veoma teškim povredama prebačen na VMA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kantar

    26. jul 2013 | 12:29

    Ljudi, ovde je osveta neminovna i ja je podrzavam. Zub za zub, oko za oko, glava za glavu. Vratiti istom merom, najpostenije.

  • LaneBg

    26. jul 2013 | 12:29

    Тако и треба момци! Него шта! Да сам у Београду ишао бих са вама, кунем се! Доста је силеџијства!!!

  • Petar Arsenijevic

    26. jul 2013 | 12:27

    Oko za oko, zub za zub. Kod takvih bolesnika samo je to lek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA