LOPOV MEKOG SRCA: Nahranio bebu tokom pljačke

- Malo sam je ljuljao i ubrzo je zaspala, pa sam je stavio u krevetac. I sam imam dete, pa sam znao kako da je umirim - ispričao je lopov Kodžek Mista

  • 2

Naoružani lopov napravio je pauzu tokom pljačke kako bi nahranio gladnu bebu.

Naoružani mačetama, pištoljima i noževima, Kodžek Mista i četiri saučesnika provalili su u jednu kuću u Tangarangu, 30 kilometara od Džakarte.

Prema pisanju lista "Džakarta gloub", banda lopova upala je na privatni posed, preskočivši zid, a zatim je ušla u kuću i zarobila sve ukućane.

U jednom trenutku, beba vlasnice kuće je zaplakala.

- Upitao sam majku šta treba da učinim da beba prestane da plače, a ona mi je rekla da dete traži da se nahrani jer je gladno - rekao je na konferenciji za štampu Mista, koga je policija, u međuvremenu, uhapsila.

On je dodao da mu je žena objasnila kako da pripremi flašicu s mlekom, što je on i učinio. Zatim je nahranio bebu, držeći je u naručju.

- Malo sam je ljuljao i ubrzo je zaspala, pa sam je stavio u krevetac. I sam imam dete, pa sam znao kako da je umirim - rekao je Mista, kome za krađu od oko 3.500 evra preti desetogodišnja zatvorska kazna.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA