JANŠA: Slovenija je autobus koji ide u pogrešnom smeru

- Za volanom imamo šoferku, koja nema vozački ispit a koju pokušavaju da voze stričevi, koji sede na zadnjim sedištima i koji još nikad nisu vozili autobus - kaže lider najveće slovenačke opozicione stranke

  • 7

Predsednik najveće slovenačke opozicione stranke, Slovenske demokratske stranke, Janez Janša je na stranačkom skupu u Bovecu rekao da je "Slovenija autobus koji na autoputu vozi u pogrešnom smeru".

Na skupu opštinskih i mesnih odbora u Bovecu pred oko 1.500 članova, predsednik stranke je rekao da je Slovenska demokratska stranka prošle godine dokazala da je Slovenija na pravom putu, nakon čega se, kako je ocenio, desio državni udar.

- Za volanom imamo šoferku, koja nema vozački ispit a koju pokušavaju da voze stričevi, koji sede na zadnjim sedištima i koji još nikad nisu vozili autobus - rekao je Janša i dodao da je jedina briga tih "stričeva" da "sačuvaju svoja sedišta bez obzira na to u kojem smeru će ići autobus".

Predsednik Slovenske demokratske stranke je u govoru pored ostalog najavio da će Slovenija najkasnije do početka iduće godine propasti na finansijskim tržištima i da će tada doći "drugi koji će pomoći da se situacija reši".

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    27. jul 2013 | 22:45

    Posto si je opljackao, stariji vodnice.

  • dr. dare

    27. jul 2013 | 23:41

    Ostvario Vam se san da se odcepite od Jugoslavije i da udjete u EU. Uskoro ce Vam se pridruziti i Hrvatska, na mestu suvozaca. Srecan put.

  • Ljubljana

    28. jul 2013 | 00:11

    E pa kad je on vozio,bilo je dobro i pogresnom smeru,svi ste vi ista g*vna!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA