DOKTORKA IZ FRONTA: Nisam odbila carski rez ženi sa blizancima

- Potpuno je besmisleno da nekog nisam htela da porodim na dežurstvu. To je sve što mogu da kažem, razumite me - kaže Zagorka Milovanović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Raspućin mladji
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Minja i Jana

    22. avgust 2013 | 13:59

    Draga Dr.Zago,jako mi je zao sto prolazite kroz sve ovo jer niste osoba koja to zasluzuje.Naravno,zalim zbog gubitka ovog deteta i ovim putem izjavljujem saucesce porodici.Vodili ste mi dve trudnoce i porodili ste me oba puta bez ikakve nadoknade za sve to,pritom ste svaki put kada sam dolazila na preglede bili smireni i strpljivi i svaki put ste se maksimalno posvetili svakom pacijentu(pa i tudjem).To i jeste potrebno,da svoj posao radite sa puno uzivanja i ljubavi,za razliku od pojedinih.Hvala Vam beskrajno na svemu tome..Zelim da znate da imate moju ogromnu podrsku i sigurna sam podrsku svih zena koje Vas poznaju,pa cak i nasih muzeva.Verujte da bih se i treci put ako do toga dodje ponovo opredelila da mi Vi vodite trudnocu.Imala sam i imam beskrajno poverenje u Vas i Vas rad i jedino sto jos mogu da Vam porucim u ovom teskom trenuku je da znate da niste sami(mnogo je nas koji smo uz Vas,ali nazalost ne mozemo na ovaj nacin mi da pomognemo da se osecate bolje)Budite hrabri,verujemo u Vas..Pozz..

  • krsto kaludjerovic

    21. avgust 2013 | 18:44

    izuzetna strucna doktorka i covek. Vodila je trudnocu mojoj zeni pre dvanaest godina i porodila je, dobili smo sina koji je nazalost umro od tumora na mozgu sa nepune dve godine. U trudnoci nista nije ukazivalo da beba ima bilo kakvih problema niti se moglo bilo sta primetiti a kao mlada i strucna doktorka uvek se konsultovala i sa iskusnijim kolegama ni oni nista nisu primetili. Dete je rodjeno zdravo i do svojih osamnaest meseci i pored svih pregleda redovnih kod pedijatra nista se nije primecivalo niti ukazivalo na to da ima nekih problema bilo je napredno i veselo dete. Nazalost posle sest meseci je umro. Kad mi je zena posle dve godine ponovo zatrudnela opet smo potrazili doktorku Zagu Milovanovic da vodi trudnocu. Bila je na specijalizaciji u London i preporucila nam doktora Dejana Filimonovica takodje izvrsnog strucnjaka i coveka. Ja nerazumem ove forumase koji nista u zivotu niti su postigli niti ce postici a znaju da komentarisu one koji su u svom zivotu postigli i svojim strucnim radom zasluzili izuzetna postovanja. Takodje nerazumem ni novinare koji svojim pisanjem zele da stvore senzaciju od jedne tragedije koja se desila. Odavno je receno da od novinara postoji samo gori a to je sportski novinar. Ja se ovim putem zahvaljujem dr Milovanovic, dr Filimonovicu, dr Brankovicu iz bolnice Narodni Front zatim se zahvaljujem i dr Milosevic iz Tirsove i dr Slaviku sa neurohirurgije koji su pokusavali da spasu zivot mog deteta ka i svim ostalim doktorima i medicinskom osoblju koji su pokusavali da pomgnu ali nazalost protiv bolesti i zle srece nista se nije moglo jednostavno receno bilo se nemocno. Zato jos jedna poruka za forumase i novinare, u svom zivotu nikad niste nista postigli niti cete postici jer se bavite tudjim nesrecama a svoju srecu necete osetiti jer nista nevredite. Doktorka Zaga Milovanovic itekako vredi jer je dosad u svom zivotu puno postigla. Ovo sto sam napisao za forumase i novinare ja koji ne krijem niti svoje ime ni prezime a i pritome sam crnogorac je izuzetno blago receno jer mi obraz ne dozvoljava da budem jos ostriji da ne kazem ono sto ovakvi manipulatori koji se bave tudjim nesrecama i zasluzuju.

  • zagina pacijentkinja

    03. avgust 2013 | 20:24

    Dr.Zagorka Milovanovic je jedna veoma savesna i odgovorna doktorka!!! Zalosno je sto se njeno ime provlaci kroz sve medije ovih dana u tako ruznom kontekstu!Ova divna zena je pomogla stotinama trudnica da svoje trudnoce iznesu do kraja....Draga Zago,budite hrabri i znbajte da su uz Vas sve zene kojima ste nesebicno pomnogli!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA