Ovo je žiro račun za pomoć porodici čiji su se sinovi utopili

Zbog teške materijalne situacije, otac dvojice braće Aleksandra (21) i Bojana Ivaniševića (23) koji su se udavili u jezeru kod Varvarina Siniša Ivanišević apelovao je da mu se pomogne oko troškova sahrane sinova. Ovde pogledajte kako

  • 3

Zbog teške materijalne situacije, otac dvojice braće Aleksandra (21) i Bojana Ivaniševića (23) koji su se udavili u jezeru kod Varvarina Siniša Ivanišević apelovao je da mu se pomogne oko troškova sahrane sinova.

Nesrećna porodica Ivanišević u kojoj su posle davljenja Bojana i Aleksandra ostali otac Siniša sa suprugom i snaja Jelena, Bojanova supruga sa dve maloletne ćerke, dobili su od opštine Paraćin 50.000 dinara kako bi se namirili troškovi sahrane.

- U kući koja nije završena živim sa suprugom koja ne radi i snajkom i dvoje dece koji su ostali iza Bojana. Ja radim kao stolar i svi od toga živimo. Nemamo ni kupatilo, ni vodu. Ja nemam više razloga da živim, moji stubovi kuće su uništeni. Sve čemu sam se u ovo malo sirotinjskog života nadao, potonulo je, nema ga više i nikada neće da se vrati. Stigli su računi za sanduk, sahranu, ja nemam osim gole kože šta da i dam. Ako hoće i to, može, para nemam. U kući mi je tuga, moja žena i ja smo neutešni, Bojanova supruga Jelena takođe, njihove dve ćerkice četvorogodišnja Tanja i jednogodišnja Sanja nikada oca neće da vide ni da upamte - kaže Siniša.

Prema rečima predsednika opštine Paraćin, Saše Paunovića, porodica Ivanišević pripada osetljivoj kategoriji stanovništa s obzirom da se radi o izbeglicama i ljudima u teškoj materijalnoj situaciji.

- Kao i uvek kada se radi o izbeglicama i porodicama u teškoj materijalnoj stuaciji, opština plaća troškove sahrane. Mi ćemo i sada to uraditi. U Sikirici se ne plaća grobno mesto, radi se o troškovima sanduka i pratećih stvari. To je redovni postupak - kaže Paunović.

ŽIRO RAČUN

Ko želi da pomogne ovoj nesrećnoj porodici i dvema devojčicama, ćerkama nastradalog Bojana Ivaniševića, može to da uradi na račun Centra za komunikaciju "Pravda" sa naznakom Za porodicu Ivanišević 160-187477-51 Banka Intesa. Sredstva će biti namenjena za pomoć deci.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Владимир

    5. avgust 2013 | 19:28

    Не могу да верујем да нема ниједног коментара.....

  • G-Man

    5. avgust 2013 | 23:55

    Potrudicu se da uplatim makar 500 dinara ovoj jadnoj decici.... :( Duse male...

  • Bojana

    5. avgust 2013 | 20:05

    Nema nama spasa kakvi smo. Ocekujem da ova zemlja pomogne deci nastradalog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA