ALKOS ŠAMPION: U dva navrata imao najveći nivo alkohola u krvi!

Ivan S. iz Požarevca naleteo je na policiju u dve uzastopne akcije i oba puta imao najveći nivo alkohola u krvi među pijanim vozačima. Prvi put mu je izmereno 2,82, a drugi put 2,28 promila alkohola u krvi

  • 8

U poslednje dve akcije saobraćajne policije, u kojoj su kontrolisani sumnjivi vozači, oba puta najviše alkohola u krvi imao je Ivan S. iz Požarevca. Prvi put mu je izmereno 2,82, a tokom druge akcije, kada je ponovo naleteo na saobraćajnu policiju, imao je 2,28 promila alkohola u krvi.

Zbog toga je, zajedno sa još 12 vozača, otkrivenih tokom ove dve akcije, isključen iz saobraćaja i zadržan u policiji radi trežnjenja. I pored redovnih kontrola i strogih kazni, broj alkoholisanih vozača u Požarevcu uporno se ne smanjuje, kao ni onih koji voze prebrzo.

- U redovnim kontrolama sprovedenim u poslednjih deset meseci, najviše alkohola u krvi među vozačima putničkih automobila imali su Srđan G. iz Ostrova, čak 3,84 promila, Milan S. iz Velikog Popovca - 3,63 i Radovanče S. iz Sibnice, koji je upravljao autom sa 3,04 promila - kažu u saobraćajnoj policiji.

Rekorder među vozačima traktora za sada je Živadin M. iz Boževca, sa 3,17 promila, a među biciklistima Boban I. iz Petrovca na Mlavi, sa 2,70 promila alkohola. Među ženama i dalje prednjači Violeta S. iz Petrovca, kod koje je izmereno 3,09 promila.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA