UŽASNO: Dečak pobio celu porodicu na spavanju (FOTO) (VIDEO)

Brazilac Marselo Peseginji ubio roditelje, baku i tetku na spavanju, otišao u školu, a kada se vratio na mesto zločina izvršio samoubistvo. Prijatelju rekao da želi da postane plaćeni ubica

  • 6

Trinaestogodišnji Marsel Peseginji  iz Sao Paola (Brazil) na spavanju je ubio roditelje, baku i tetku, mirno otišao u školu, a po povratku kući izvršio samoubistvo.

Policija veruje da je u ponedeljak rano ujutru, pre nego što je otišao u školu, Marselo pobio porodicu pucajući iz pištolja kalibra 9mm. Njegov otac Luiz Paseginji, kapetan u policiji, nađen je u krevetu, a majka Andrea, vojni policajac, na kolenima nasred spavaće sobe. Baka i tetka pronađene su mrtve u drugom delu kuće.

Posle dana provedenog u školi Marselo se vratio kući i izvršio samoubistvo, pucajući u slepoočnicu iz očevog službenog pištolja.

Portparol policije Sao Paola rekao je da je Marselo rekao prijatelju da želi da ubije roditelje i postane plaćeni ubica.

Tinejdžer je, izgleda, bio inspirisan zločinom poznatim kao "Ubistva u Amitvilu" koji se dogodio 1974. godine. Tada je Ronald de Feo ubio roditelje, dva brata i dve setre u porodičnoj kući. Žrtve su takođe ubijene na spavanju, a De Feo služi doživotnu kaznu.

Sigurnosne kamere su "uhvatile" Marsela kako bezbrižno ide ka školi iako je malo pre toga izvršio četvorostruko ubistvo.

(Telegraf.rs / Izvor: NaDlanu)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N

    7. avgust 2013 | 23:30

    Boze me sacuvaj i sakloni.Bog da im dusu prosti..

  • Shonez

    8. avgust 2013 | 00:35

    Sad se vidi koliko djeca su svjesna šta rade. A ovaj sistem ih štiti od roditelja koji ih žele postaviti na pravi put. Djavo dolazi po svoje.

  • Natasa

    8. avgust 2013 | 07:29

    nosis dete u stomaku, sve mu das, svu ljubav ovog sveta i on te ubije i to jos kao dete, uzas i tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA