Tuđman traži pomilovanje od Tome Nikolića!

Igor Tuđman, unuk nekadašnjeg hrvatskog predsednika, osuđen je u Srbiji zbog razbojništva, posle nagodbe sa Tužilaštvom

  • 11

Unuk bivšeg predsednika Hrvatske Franja Tuđmana Igor Tuđman, koji je pred Prvim osnovnim sudom osuđen na dve godine zatvora, podneo je tom sudu molbu za pomilovanje. O njoj, kako Telegraf saznaje, još nije odlučeno.

- Molbu za pomilovanje sud dostavlja Ministarstvu pravde, koje ima obavezu da je razmotri. Tek potom ona se zajedno sa svim spisima i mišljenjem Ministarstva o njoj, šalje predsedniku Republike Srbije Tomislavu Nikoliću - objasnjava sagovornik Telegrafa.

Igor Tuđman nagodio se sa Tužilaštvom i u maju je osuđen na dve godine zatvora pošto je priznao krivicu za razbojništvo koje je početkom godine izrvšio sa svojom nevenčanom suprugom Natašom Anatolović, koja je osuđena na šest meseci zatvora.

Oni su uhapšeni 7. februara pošto su iz Srbije pokušali da pobegnu u Hrvatsku. Prethodno ih je V. V. iz Beograda prijavio da su ga omamili, a potom opljačkali.

Igor Tuđman, osim po tome što je unuk Franje Tuđmana, u Srbiji je poznat i po tome što je prošle godine snimio porno-film u kom su glavni akteri on i njegova nevenčana supruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mufljuz

    8. avgust 2013 | 12:04

    Ruzan na dekicu...nemackog agenta.

  • heisenberg

    8. avgust 2013 | 11:47

    akoo ovome da pomilovanje onda sve u tri

  • Marina Marković

    8. avgust 2013 | 13:22

    majke mi ako ovog pomiluje,Srbija moze lepo da sama na sebe baci atomsku bombu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA