PAPRENI: Stanovi u Porto Montenegru 2 miliona evra

Papreno skupi stanovi imaće privatni bazen, teretanu za vlasnike i centralno dvorište sa kafićima i prodavnicama. Isplanirano je da izgradnja bude završena do leta 2015. godine

  • 4

Cene stanova u "Kseniji", šestoj po redu rezidencijalno-poslovnoj zgradi u Porto Montenegru, kreću se od 350.000 do čak 2,2 miliona evra.

U menadžmentu tivatske marine kazali su da su zadovoljni interesovanjem budućih vlasnika, od kojih je značajan broj sa Dalekog istoka. Već je rezervisano 10 stanova stambenog objekta u Tivtu.

Kompanija "Adrijatik Marinas" podnela je Ministarstvu održivog razvoja i turizma zahtev za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju šestog stambeno-komercijalnog objekta "Ksenija". Njena gradnja počeće tokom jeseni neposredno uz tivatsku gradsku rivu Pine u Crnoj Gori.

Zgrada koju je dizajnirao londonski studio "Rirdon Smit Arhitekts" i firma MHZ iz Pariza imaće 48 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova, privatni bazen i teretanu za vlasnike stanova i centralno dvorište sa kafeima i prodavnicama.

Predviđeno je da izgradnja "Ksenije" bude završena do leta 2015. godine, a gradiće je austrijska firma "Strabag".

- S obzirom na to da je zgrada tek ponuđena tržištu, izuzetno smo zadovoljni interesovanjem za rezidencijalne objekte. Već je deset stanova rezervisano. Zanimljivo je veliko interesovanje za "Kseniju" koje vlada na tržištu Tajvana i Kine - istakao je Danilo Kalezić, PR Porto Montenegra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA