BIH: Policijski psi uginuli od vrućine?

Službeni psi za pronalazak narkotika, koji su bili raspoređeni u Mobilnoj jedinici za podršku i kontrolu Gradiška, uginuli su, potvrđeno je u Graničnoj policiji BiH

  • 2

Službeni psi za pronalazak narkotika, koji su bili raspoređeni u Mobilnoj jedinici za podršku i kontrolu Gradiška, uginuli su, potvrđeno je u petak u Graničnoj policiji BiH.

Službeni psi za pronalazak narkotika, koji su bili raspoređeni u Mobilnoj jedinici za podršku i kontrolu Gradiška, uginuli su, potvrđeno je u petak u Graničnoj policiji BiH.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je uzrok uginuća toplotni udar, zbog čega bi s kaznama mogli da se suoče pripadnici GP BiH koji su bili zaduženi da se o njima brinu. Ali to u GP BiH ne mogu da potvrde, već kažu da je u toku postupak utvrđivanja razloga uginuća. Potvrdili su, takođe, da se incident dogodio 4. avgusta.

- Konačan nalaz i mišljenje o uzrocima njihovog uginuća daće Veterinarski fakultet u Sarajevu, kao nadležna institucija. Nakon prikupljanja svih relevantnih činjenica u vezi sa uginućem službenih pasa, GP BiH postupit će u skladu sa važećim zakonskim i podzakonskim propisima, koji definišu eventualnu odgovornost policijskih službenika u konkretnom slučaju - uverava Sanela Dujković, portparol GP BiH.

(Telegraf.rs / Izvor: Nezavisne novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    10. avgust 2013 | 14:48

    Ko u Gradisci radi, nije ni cudo! Kretencine! Ne moze se na rad sa zivotinjama postaviti policajac zaboga! I on bi sam crk'o, ne bi se znao vode napiti koliko je bistar! Odmah smjene za odgovorne!!!

  • русија

    10. avgust 2013 | 14:27

    прешмркали се

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA