Avion Kroacije erlajnza zbog kvara morao prinudno da sleti

Avion "erbas A319" hrvatskog "Kroacija erlajnza" koji je leteo na relaciji Pula - Frankfurt zbog kvara na hidraulici morao da se vrati i sleti na Zagrebački aerodrom

  • 8

Avion "erbas A319" hrvatskog "Kroacija erlajnza" na relaciji Pula - Frankfurt zatražio je danas sletanje u Zagrebu zbog  tehničkog kvara na sistemu za hidrauliku, zbog čega su preventivno pozvani vatrogasci, ali je letilica bezbedno sletela.

Šest vatrogasnih vozila sa 21 vatrogascem bilo je spremno da interveniše zbog problema sa sletanjem aviona na zagrebački aerodrom "Pleso". Potreba za intervencijom ipak nije bilo jer je avion sa 106 putnika i šest članova posade uspešno sleteo, javili su hrvatski mediji.

Iz "Kroacija erlajnza" je u međuvremenu saopšteno da je nakon poletanja aviona "erbas 319" na današnjem redovnom međunarodnom letu iz Pule u Frankfurt (OU 4404) došlo do indikacije tehničkog kvara na sistemu za hidrauliku. Preventivno je odlučeno da se avion preusmeri na zagrebački aerodrome, gde se nalazi tehnički centar "Kroacija erlajnza".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mishur

    13. avgust 2013 | 20:30

    Najavio je svoj potpuni krah...jer uskoro ce Air Srbija da poleti.

  • MIKIVELIKI

    13. avgust 2013 | 19:05

    Zar je moguce da se EVROPLJANIMA desavaju takve stvari;))!!

  • Mia

    13. avgust 2013 | 20:14

    Mikiveliki@...Polako sa sarkazmom,avion je popravljen i nastavio je svoju rutu...:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA