Ovog meseca dobijate dva računa za struju!

Potrošači će dobiti dva računa: od distribucije, koja ih je snabdevala do 1. jula, i od Privrednog društva EPS Snabdevanje, koje snabdeva tarifne kupce od 1. jula

  • 1

Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je da će tokom ovog meseca potrošači dobiti dva računa − jedan od distribucije, koja ih je snabdevala do 1. jula, i drugi od Privrednog društva EPS Snabdevanje, koje snabdeva tarifne kupce od 1. jula.

Sve informacije, uplate i reklamacije kupci i dalje mogu da obave na šalterima distribucija, saopštio je EPS.

Kupci koji imaju preplatu na računu za električnu energiju za jul imaju dve mogućnosti: da se obrate lokalnoj distribuciji, kako bi na šalteru dali nalog za prenos novca na račun EPS Snabdevanja ili da daju nalog za isplatu novca na šalteru.

Po zakonima, niko u ime kupca, pa ni distribucija, ne može da raspolaže novcem bez naloga tog kupca, saopštio je EPS.

Dodaje se da je "na kupcu da odluči da li će svoj novac da prebaci na račun EPS Snabdevanja ili će ga podići na šalteru". Zato je potrebno da kupci dođu na šalter i odluče da li žele da im se isplati preplaćeni iznos u gotovini ili da daju nalog da se taj iznos prebaci na račun EPS Snabdevanja, navodi se u saopštenju.

Tvrdi se da će prebacivanje novca iz distribucije na račun EPS Snabdevanja biti urađeno u najkraćem roku, a kupcima koji žele isplatu novac će biti dat nekoliko dana posle popunjavanja naloga.

(Telegraf.rs / Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    14. avgust 2013 | 18:57

    Evo mutljavine. A ko će mi vratiti pare od Tva što sam plaćao. Znači u ovoj zemlji je ipak bolje nepoštovati ugovore,pravila itd. Pa mi u Vojvodini plaćamo sve na vreme i do Dinara. Vidim ko neplaća struju sad može i odloženo na rate, kako oće . O TV pretplati da i ne govorim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA