UŽASNO: Zagrepčani pili vodu u kojoj se raspadao leš!

Meštani zagrebačkog prigradskog naselja Glavnice Gornje pili su najmanje deset dana vodu lokalnog vodovoda u čijem se bazenu raspadao leš nepoznatog muškarca

  • 7

Meštani Glavnice Gornje u zagrebačkom prigradskom naselju pili su najmanje deset dana vodu u kojoj se raspadao leš nepoznatog muškarca. Oni su danima osećali neprijatan smrad i čudan ukus vode što ih je nateralo da od predsednika lokalnog vodovoda zatraže da se proveri šta se dešava.

Otkriveno je da je polomljen katanac na bazenu vodovoda što je odmah prijavljeno nadležnim službama.

- Takav miris nikada nismo osetili - rekao je pomalo s gađenjem u glasu Josip Kašnar, predsednik lokalnog vodovoda u Glavnici Gornjoj. - Podigli smo poklopac i spustio se unutra. Video sam jeziv prizor. Na površini vode plutalo je telo mlađeg muškarca - rekao je Kašnar.

Odmah je obaveštena policija, a stigli su i vatrogasci kao i radnici Zavoda za javno zdravstvo. Doktor Andrija Štampar, koji će utvrditi da li meštanima preti neka zaraza s obzirom na to da su danima pili vodu u kojoj se nalazio leš.

Telo pronađeno u vodi je bilo u maskirnoj uniformi sa rancem punim kamenja, a pronađena je i zarđala puška. Sada nadležni organi treba da utvrde identite muškarca i da li je reč o ubistvu ili samoubistvu. Meštanima je zabranjeno da piju vodu iz vodovoda.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA