Sin Nika Vujičića napunio šest meseci (FOTO)

- Kijoši, sa svojom šestomesečnom kravatom. Sam sedi, mada se desi da se i prevrne ponekad. Prva reč pre dva meseca mu je bila "Zdravo", a nedavno i druga "Mama" - napisao je motivacioni govornik

  • 7

Poznati motivacioni govornik srpskog porekla i istinski heroj današnjice Nik Vujičić obradovao je svoje obožavaoce širom planete novom fotografijom svog sad već šetomesečnog sina Kijošija Džejmsa, i ovom prilikom se zahvalio svima na podršci.

- Kijoši, sa svojom šestomesečnom kravatom. Sam sedi, mada se desi da se i prevrne ponekad. Prva reč pre dva meseca mu je bila "Zdravo", a nedavno i druga "Mama", jupiiiii! - napisao je Nik ispod fotografije koju je lajkovalo više od 45.000 ljudi, a na Fekjsbuk stranicama podelilo oko 1.000.

Nik je ovom prilikom zahvalio svima na podšci koju je dobio i još jednom ganuo milionski auditorijum svojim ohrabrujućim stavom.

- Hvala vam što ste se molili za moju porodicu, veoma cenimo to. Život nema cenu! Nedostaju mi dok sam na svojoj dvonedeljnoj misiji u Maleziji, Tajlandu i Singapuru. Hvala vam što ste se prikljičili, bodrili naše uspone i padove. Hvala Bogu na svemu - napisao je Vujičić na Fejsbuku.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA