Stena pala kod Ostroga, tri žene povređene!

Stena se odronila kod gornjeg manastira i pri padu se raspukla na tri dela. Na platou u tom trenutku nalazilo na desetine vernika. Povređene žene prebačene su u bolnicu u Nikšiću

  • 25

Tri žene povređene su juče oko pet popodne kod manastira Ostrog u Crnoj Gori kada se jedna velika stena odronila i pala na plato kod gornjeg manastira Ostrog. Stena se pri padu raspukla na tri dela, a tom prilikom povređene su Joka Divnić (54), Dragana Živić (60) i Anđela Jovanović (21).

Prema nezvaničnim informacijama, prava je sreća da niko nije teže povređen, jer se na platou u trenutku odrona nalazilo na desetine vernika. Povređene žene su nakon nesreće prebačene u Opštu bolnicu u Nikšiću i prema rečima direktora te ustanove Ilije Ašanina nisu ozbiljnije povređene

- Nakon ukazane lekarske pomoći puštene su sa lakšim telesnim povredama na kućno lečenje - rekao je Ašanin.

Iz Mitropolije crnogorsko-primorske se niko nije zvanično oglasio povodom incidenta. Crnogorske"Vijesti" kontaktirale su protojereja Velibora Džomića, koji nije mogao da saopšti ništa u vezi sa incidentom, s obzirom na to da nije bio u Crnoj Gori. On je dodao da bi danas u toku dana Mitropolija trebalo da pošalje zvanično saopštenje.

U kratkom telefonskom razgovoru Džomić je rekao da uprava manastira Ostrog svake godine u saradnji sa alpinistima održava prostor iznad manastira, kako bi se preventivno delovalo i sprečili odroni.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti.me autor: Vlado Otašević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    25. avgust 2013 | 12:01

    To je sigurno opomena neka. Pisustvujuci u redu na tom svetom mestu,gledajuci nedolicno ponasanje(glasno pricanje i nekontrolisano smejanje) i neadekvatno oblacenje pojedinaca(muskarci sortseve,zene suknjice) bilo me je sramota,iskreno. Moramo da shvatimo da se na to mesto ide sa verom i strahom Bozijim,a ne turisticki da bi se slikali samo. Dok to ne shvatimo,nikada necemo moci da ocekujemo neki boljitak i necemo naci duhovni mir.

  • Mufljuz

    25. avgust 2013 | 10:38

    Ateisti fuck off!

  • Lepotan

    25. avgust 2013 | 11:57

    Bog ih sacuvao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA