DR LONČAR APELUJE: Ne šaljite poklone Jovanki Broz!

Direktor Urgentnog centra Zlatibor Lončar rekao je da se mnogi interesuju za zdravstveno stanje Jovanke Broz, ali je zamolio da ne šalju poklone jer ih ne može primati dok je u šok sobi

  • 9

- Interesovanje za zdravstveno stanje udovica bivšeg predsednika SFRJ Jovanka Broz svaki dan je sve veće i veće. Zovu ne samo iz Srbije nego i iz regiona i cele Evrope. Daju podršku, raspituju se, a neki i dolaze ispred Urgentnog centra - rekao je danas direktor Urgentnog centra Zlatibor Lončar. On je istakao da je ona i dalje hemodinamski nestabilna i da se primenjuju sve mere kako bi joj bilo bolje.

Navodeći da pojedinci donose i poklone, Lončar je apelovao na građane da imaju razumevanja jer se Jovanka Broz nalazi u šok sobi gde ne mogu da se unesu pokloni.

- Preneli smo joj da ljudi dolaze, da se raspituju, donose poklone, ali ona je u šok sobi, gde ne mogu da se unesu - rekao je Lončar i zamolio građane da imaju razumevanje i ne donose poklone.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I odozgo Tito

    25. avgust 2013 | 21:02

    Neka narod donosi, lako posle siromasima dati sve to! Ne sprecavaj narod doktore, jovanka je jedini ponos koji je osto od nase domovine! Neka se stastavi straza naroda ispred bolnice i svi da ispred polazu poklone svojoj istinskoj predsednici!

  • mia

    25. avgust 2013 | 20:06

    Drugarica Jovanka Broz je zaduzila Jugoslavenski narod,ona je sudionik NOB-a i NOR-a,oficir po cinu i Titova supruga.

  • Zika

    25. avgust 2013 | 21:07

    A zasto ne sałjete poklone siromasnoj deci koja nemaju sta da jedu? Hvala na razumevanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA