URGENTNI CENTAR: Stanje Jovanke Broz u blagom poboljšanju

Medicinske ekipe Urgentnog centra nastavljaju da primenjuju sve neophodne mere kako bi se zdravlje udovice bivšeg predsednika SFRJ dalje poboljšavalo

  • 7

Zdravstveno stanje udovice bivšeg predsednika SFRJ Jovanke Broz, prema najnovijim lekarskim nalazima, u blagom je poboljšanju, saopštila je danas dežurna ekipa Urgentnog centra KCS.

Kako je navedeno, medicinske ekipe Urgentnog centra nastavljaju da primenjuju sve neophodne mere kako bi se njeno stanje usmerilo u pravcu stabilizacije i daljeg poboljšanja.

- Ukoliko bude promena i novih detalja vezanih za zdravstveni status udovice Josipa Broza, Urgentni centar će izdati novo saopštenje u toku dana, takođe, ukoliko ne bude bitnih promena, novo saopštenje biće objavljeno sutra, u toku prepodneva - navedeno je u saopštenju.

Jovanka Broz primljena je u petak u Urgentni centar u teškom zdravstvenom stanju.

U nedelju uveče su neki bosanski mediji objavili da je Jovanka Broz preminula, što su lekari iz Kliničkog centra Srbije demantovali.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mia

    26. avgust 2013 | 09:49

    Ovo mise puno bolje svidja :-)

  • Marija

    26. avgust 2013 | 11:51

    Ma daj ne smarajte ,do struka je u grobu a imala je zivot o kakvom vecima naseg naroda moze samo da sanja. Pozabavite se bolje Tom jadnom decicom koja su bolesna i trebaju pomoc!

  • mia

    26. avgust 2013 | 12:48

    @marija...onaj zivot koji je nekad imala,ona je i zaslluzila,ali nije zasluzila prezivljavanje koje je imala poslje Titove smrti...isto tako drugarica Jovanka Broz nije kriva sto vlada Srbije nebrine o djecici koju ti spominjes...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA