NISMO NAJGORI: I u svetu se tuku zbog majica u H&M! (VIDEO)

U Beogradu su se zbog švedske marke kupoholičari ispred Delta Sitija okupili oko pet ujutru, a u Čileu su se za svoja mesta izborili ni manje, ni više nego u tri ujutru

  • 18

Da jagme oko popusta na otvaranjima prodavnica čuvene švedske modne kuće H&M širom sveta nisu ništa manje nego u Srbiji, najbolje pokazuju kilometarski redovi na otvaranjima u Santjagu (Čile), Meksiko Sitiju, Litvaniji, Bangkoku, širom SAD-a.

Meridijani različiti, a pomama ista. Isto tiskanje, laktanje, bukiranje mesta od ranih jutarnjih sati.

U Beogradu su se kupoholičari ispred Delta Sitija okupili oko pet ujutru, a u Čileu su se poređenja radi za svoja mesta izborili ni manje ni više nego u tri ujutru!

Interesantno je da su i priče kupaca potpuno iste bez obzira na to sa kog kontinenta dolaze.

Onima koji vole druge robne marke, svakako potpuno nejasne, no o ukusima ne treba raspravljati! Dodaćemo samo da se popusti na robu ove marke ne razlikuju mnogo od popusta drugih kuća.

I svako od otvaranja H&M-a rađeno je po više nego vidljivom šablonu. Pola sata pre otvaranja, grupa plesača podiže atmosferu, uz najnovije MTV hitove i adekvatnu koreografiju...

Sledi presecanje crvene vrpce, a potom i stampedo kupaca, pa ko šta ulovi!

(Katarina Vuković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kriticar

    29. avgust 2013 | 18:24

    A sta se otimate ljudi , pa to je ovdje jako nekvalitetna roba ! 20% HM Robert je kvalitetno ostalo je djubre. Pa ima turske robe kvalitetnije od te !!!

  • Nikola

    29. avgust 2013 | 18:48

    Da stanem u red u 5 ujutru zbog neke robne marke??!Auuu..pa ovo je za psihijatriju.

  • Mrvica

    29. avgust 2013 | 18:47

    Ja sam bila prosle god u Nemackoj i tamo je bolji izbor odece. Ali tamo je to bofl roda sa nizi rang ljudi. Ovde nam salju sve sto se tamo ne rasproda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA