TOP 10: Ovo su najsuroviji diktatori u istoriji (FOTO)

Vladari koji su obeležili istoriju odgovorni su za smrt skoro 150 miliona ljudi. Zbog nekadašnjeg kineskog lidera Mao Cedunga je stradalo 78 miliona ljudi, dok su iza njega Josif Staljin i Adolf Hitler

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ruslan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ruslan

    05. maj 2015 | 23:22

    Mao je jos uvek "ziv" u Kini, koja ove godine treba da postane prva ekonomska sila u svetu, znaci siored Jankee kauboja. Njegov lik se nalazi na novcanicama Juana, koga u skoroj buducnosti treba da koristi citav svet, pa i Yankee. U vezi Stalina procitajte knjigu koju mozete naci na Internetu (Google) bsplatno: Another view of Stalin od belgijanca Ludo Martens i sledeci tekst: Staljin je najveci vojskovodja i lider u istoriji covecanstva. Da slucajno nije eleminisao neke izdajice kao sto je marsal Tuhacevski i iza toga trockiste, sigurno bi SSSR izgubio rat protiv fasisticke Nemacke. To da je ubio 40-70 M ljudi je propaganda Zapada i narocito dolazi od Yankee kuhinje. U vezi Gulaga pisu neke nepojmljive cifre a istina je sledeca: Na osnovu “The American Historical Review” u SSSRu od 1934 do 1953 u Gulagu je bilo oko 19,949,708 kriminalaca, 7 mil politickih zatvorenika, 903,829 je umrlo, 6,358,973 je oslobodjeno, 378,376 je pobeglo iz logora i 2,681,200 zatvorenika je boravilo u drugim logorima. Znaci, u svim logorima SSSRa bilo je ukupno 37,271,086 zatvorenika i od tog ukupnog broja je nastradalo nepun 1 mil zatvorenika, uglavnom od bolesti, jer tada nije bilo antibiotika. Inace, u poredjenju sa Goloim Otokon diktartora i mafijasa Tita, Gulag je bio hotel za 5 zvezdica. Braco Srbi, vas je Tito unistio u dogovoru sa Cercilom. Inace, Staljin je napravio veliku gresku sto je sazdao Ukrainu i druge republike i sto nije ubio Hruscova. Hruscov nije pitao moga oca da Ulraini pokloni Krim. Rusija je napravila veliku gresku sto je slusala Zapad u vezi Staljina, te sto je smenila ime grada Staljingarada. Da li znate da je Staljin dva puta spasio Rusiju: prvo za vreme Gradjanskog rata 1918-22 kada je kod Caricina (Staljingrad) proterao koaliciju generala Kolcaka i Denjikina sa anglo-amerikancima, francuzima i japancima, a drugi put ponovo kod Staljingrada.

  • Mufljuz 2

    22. februar 2014 | 11:51

    Gluplju listu nisam do sada video. Mora da je neki žuti pisao koji mrzi komunjare. Da sam je ja sastavljao prvo mesto TITO (srbomrzac).. drugo Hića.. treće Pavelić.. i njegovi doglavnici.. četvrto Tuđman...

  • tragedija

    01. septembar 2013 | 21:55

    a sta je sa pavelicem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA