SVE DO SOFIJE: Kolona na Gradini duga 50 kilometara?!

Prema informacijama koje su srpski carinici dobili od vozača koji dolaze iz smera Turske preko Bugarske, kolone vozila protegle su se sve do bugarske prestonice

  • 3

Na graničnom prelazu Gradina, na ulazu u Srbiju, čeka se najviše 45 minuta, ali je zbog velike navale putnika iz Turske koji se vraćaju sa odmora i putuju ka zemljama Zapadne Evrope, formirana ogromna kolona vozila sa bugarske strane prelaza, tačnije na graničnom prelazu Kalotina.

Kako je rečeno na graničnom prelazu Gradina, prema informacijama koje su srpski carinici dobili od vozača koji dolaze iz smera Turske preko Bugarske, kolone vozila sa bugarske strane protegle su se sve do Sofije, koja je od Kalotine udaljena čitavih 50 kilometara.

Zbog toga je bugarska Direkcija za saobraćaj izdala saopštenje kojim apeluje na putnike koji putuju ka Srbiji da izbegavaju granični prelaz Kalotina i koriste alternativne prelaze poput Strezimirovca i Vrške čuke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sklj

    30. avgust 2013 | 11:05

    Al' sada moze da se svercuje , milina Božija *__*

  • Srdja

    30. avgust 2013 | 14:56

    Ne bi me čudilo da bugarski carinici ovo namerno rade da bi ih naterali da putuju kroz bugarsku preko rumunije i da ne izlaze iz evropske unije, a bugarima plate putarinu do rumunije plus gorivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA