Krajišnik sleteo u Beograd, večeras doček na Palama

Odmah po sletanju na beogradski aerodrom Momčilo Krajišnik je avionom Vlade RS prebačen u Banjaluku, a na Palama mu se priprema svečani doček

  • 2

Bivši predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Momčilo Krajišnik stigao je danas, posle izdržane dve trećine kazne u Hagu, na beogradski aerodrom, javila je, nešto posle 18 sati, Radio-televizija Republike Srpske.

Krajišnik je kombi vozilom prevezen do aviona Vlade Republike Srpske, kojim će odleteti u Banjaluku, navodi ta televizija. Novinari su ostali uskraćeni za njegovu izjavu, jer je transfer iz aviona obavljen brzo i bez mogućnosti kontakta sa Krajišnikom.

Krajišnik će, kako je prethodno saopštio Opštinski odbor SDS-a, na Palama svečano biti dočekan na gradskom šetalištu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BgPetar

    30. avgust 2013 | 19:17

    Dobrodosao legendo!!!

  • Stevdza

    30. avgust 2013 | 20:13

    Drago mi je,jer je jedan Srbin manje u Haskom kazamatu,al on je ko malo bolje poznaje stanje obican ratni profiter..nek ga neko priupita zasto na njegovu vikendicu koja je bila na samoj ratnoj liniji nije opaljen ni metak,i odakle mi toliko bogatstvo..jedan je heroj General Mladić!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA