Pešak pregažen na Zrenjaninskom putu

U Hitnoj pomoći navode da su lekari mogli samo da konstatuju smrt muškarca starog oko 70 godina. Tokom noći povređeno je još devet osoba

  • 0

Tokom noći i jutra u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima je jedna osoba poginula, a devet povređeno, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 70 godina, pešak, u udesu rano jutros oko šest časova pregažen je na Zrenjaninskom putu i lekari su konstatovali njegovu smrt, rekla je Macura.

Kako saznaje Telegraf, njega je na pešačkom prelazu oborio automobil marke "ford fokus", za čijim je volanom bio 68-godišnji vozač.

On je saobraćajnoj patroli izjavio da se kretao u smeru ka Zrenjaninu i da se pešak iznenada pojavio ispred automobila.

Saobraćajna policija obavila je uviđaj. Automobil je odnet na vanredni tehnički pregled, a telo nastradalog na obdukciju.

Četiri ženske osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 23.30 časova na Vidikovačkom vencu u Rakovici, istakla je Macura.

Ženska osoba starosti oko 47 godina, pešak, zadobila je povredu grudnog koša u udesu koji se dogodio oko 21 čas kod okretnice autobusa u Zemun Polju, a prevezena je u KBC Zemun, kazala je Macura.

Devojka stara 19 godina, pešak, u udesu oko 20.40 časova u Ulici Vladimira Rolovića na Čukarici prošla je bez vidljivih povreda, ali se žalila na glavobolju i, pod sumnjom da je zadobila potres mozga, prevezena je na VMA, istakla je Macura.

Tri osobe su povređene u udesu oko 19 časova u Dunavskoj ulici.

(E. T. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA