PARADA, SABLJE I PIŠTOLJI: Srbija dobila novu generaciju oficira (FOTO)

Svečanosti, koja se osmi put održava ispred Doma Narodne skupštine, prisustvovao je državni vrh, roditelji, rodbina i prijatelji oficira, crkveni velikodostojnici, predstavnici diplomatskog kora, vojni izaslanici, kao i delegacije Nacionalne garde Ohaja, i kadeta i oficira iz Francuske, Nemačke, Češke, Slovačke i Alžira

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika VforV
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • dr. dare

    15. septembar 2013 | 22:07

    Mia svoja patriotska razmisljanja ostavite za vase novine. Vi ste cilj ostvarili, resili ste se srba. Ja sam promovisan 1999. u oficirski cin u VJ. Prosao sam kao dete ratove i dobro sam ih zapamtio jer su moji dali zivote za ono sto nam je ostalo. I ja sam bio spreman da dam zivot za kosovo i ponosim se time. Samo mi je zao sto danasnja vlast u srbiji ne daje ni malo znacaja nasoj generaciji. Mi smo bili spremni da zrtvujemo zivote kad je bilo naj potrebnije, nismo razmisljali ko je na vlasti nego koga treba da branimo. A Vi gospodicna patriotkinja uzivajte u vasoj EU, a nas ostavite na miru, jer da vam nije bilo NATO-a, j....i bi jeza u ledja. Toliko od mene gospodicna mia. Ako imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite, rado cu vam razjasniti.

  • mia

    15. septembar 2013 | 11:52

    @milan...sama teritorija Srbije je bila postedjena ratnih operacija,sve do pocetka rata na Kosovu,odnosno bombardovanja od strane NATO-pakta,1999 g.Medhutim Srbija je od samog pocetka sudjelovala u ratovima u Hrvatskoj i BiH,prvo preko svojih srpskih vojnih rezervista,regruta i oficira JNA,zatim preko raznih dobrovoljackih paravojnih formacija,vojne logistike,obavjestajne i tehnicke podrske davane davane oruzanim formacijama samoproglasenih srpskih entiteta u Hrvatskoj i BiH...Dokaz za to su vam 700.000 ratnih veterana -ljudi kojima je Srbija gurnula oruzje u ruke,a danas ih se odrice...

  • Haj

    15. septembar 2013 | 11:49

    SAMO NEZNAM ČEMU VIŠE VOJSKA?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA