DŽIPIJADA U KURŠUMLIJI: Asfaltirajmo i uredimo puteve! (FOTO)

Cilj manifestacije je da se skrene pažnja nadležnima da se urede i asfaltiraju putevi kojima bi se povezali turistički potencijali šest opština

  • 0

Prva "Džipijada 2013" koja je organizovana na planini Radan ima za cilj da se skrene pažnja nadležnima kako bi se uredili i asfaltirali putevi kojima bi se povezali turistički potencijali šest okolnih opština.

Pojasnivši cilj ove manifestacije, predsednik turističkog klastera Radan planine Radovan Atanasković dodao je i da se na ovogodišnjoj "džipijadi" pojavilo 30 džipova.

- Manifestaciju je uveličalo 60 učesnika iz Kuršumlije, Prokuplja, Lebana, Bojnika, Leskovca i Medveđe, koje su i opštine u okruženju Radan planine - objasnio je Atanasković, dodajući da su učesnici prešli 200 kilometara.

Ova manfestacija nije takmičarskog tipa i u planu je da postane tradicionalna, a organizovali su je Regionalna privredna komora Leskovca i "Dunav osiguranje".

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA