HRVATSKA: Najveće penzije imaju Mesić i Tuđmanova žena

Najveću penziju ostvarila su trojica bivših predsednika države - Franjo Tuđman, Stjepan Mesić i Vlatko Pavletić - oko 2.000 evra. Ipak, rekorderka je supruga prvog hrvatskog predsednika Ankica Tuđman jer je još 2009. objavljeno da su njena primanja oko 3.000 evra

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika mia
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • mia

    18. septembar 2013 | 23:52

    @kiki...kod nas na Balkanu jos traje "balkansko ludilo"i tome se nevidi kraja,doduse nepuca se iz vatrenog oruzja,ali rjeci izrecene / napisane,pogode bolnije od metka...Povjest se pise po cefu vladajucih,filmovi snimaju ( veceras sam gledala film Gluvi barut ),Medija ima svoj udio u svemu tome,kao i devedesetih...Sramote i ruznih dogadjaja je bilo napretek,svih ovih godina,pogotovo ponasanje vlasti prema drugarici Jovanki Broz,koja nas je sve zaduzila svojim ucescem u NOB-u,svojom prezentacijom prve dame SFR Jugoslavije i kao Titovom suprugom...Mismo narod koji dobro brzo zaboravlja,a u zlu i teskim zivotom koji mnogi prezivljavaju,izgleda da uzivamo, jer ga poslusno podnosimo...Putamse dokle vise ?

  • kiki

    18. septembar 2013 | 01:14

    @mia.....kod nas na balkanu ( bivse SFRJ ) nije nista novo da mjenjamo ili bolje receno pokušavamo da promjenimo istoriju naroda a isto tako da pljujemo po bivsim presjednicima ( ministrima itd.uopste po vladi ) a novi nam obecavaju sve i svasta i nista od toga na kraju krajeva. Ipak mislim da jedan bivsi presednik i njegova supruga treba da imaju bar minimalnu zastitu od svega u buduce sta se desava u drzavi jel ipak ma kakvi oni bili izabrao ih je narod svojim glasovima . A da ne pisem o jednom predsedniku koji je bio vise decenija na vlasti ( silom ili milom) mislim da treba bar da imaju ono osnovno za zivot ako ne i vise. I mi hocemo u Evropu sa ovakvim stavom. Stvarno se pitam kako i dali zasluzuje bilo koja drzava ( bivsa republika ) to sa ovakvim stavom prema bivsim presednickim familija to .

  • mia

    18. septembar 2013 | 00:19

    @kiki...upravo tako,drugarica / gospodja Jovanka Broz je zaduzila sve narode bivse drzave i politicari su se trebali dogovoriti oko njene penzije.Kad se moglo krasti drzave i neodgovarati za to pred narodom,moglo se je odvojiti novac za penziju J.Broz,to nijedna vlada u Beogradu,Zagrebu,Ljubljani i td.nebi bitno osjetila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA