Studenti pravnih fakulteta Srbije na zajedničkom projektu

Studenti pravnih fakulteta u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu sastali su se danas u okviru zajedničkog projekta, a dva tima koja najbolje pripreme ove dokumente plasiraće se u finale gde pobednik dobija praksu i mogućnost zaposlenja

  • 0

Najbolji studenati pravnih fakulteta u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu okupili su se da bi zajedno sa svojim mentorima počeli da rade na pripremanju slučaja u oblasti kompanijskog prava.

 

- Za razliku od prethodne godine, gde je jedan tim bio na strani prodavca, a drugi na strani kupca, ove godine, sva tri tima biće kupci u okviru simulacije kupo-prodaje preduzeća - rekao  je Marko Jovković, mentor tima novosadskog pravnog fakulteta.

 

Dva tima koja najbolje pripreme ove dokumente plasiraće se u finale  ovogodišnjeg Big Deal projekta.

 

- Ovogodišnji Big Deal će u još većoj meri u odnosu na prošlu godinu prikazati studentima realne situacije u poslovanju - izjavila je Jelena Lepetić asistent Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

 

Finale ovog projekta održaće se sredinom novembra u prostorijama advokatske kancelarije Janković, Popović i Mitić u Beogradu organizovanjem pregovora finalista oko zaključenja Ugovora izmedju članova jedne kompanije, gde će dva najbolja studenta u ovoj simulaciji dobiti tromesečnu praksu i mogućnost zaposlenja.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA