ZA LJUBITELJE ŽIVOTINJA: Sve o vašim ljubimcima samo na Telegrafu

Zahvaljujući vašem poverenju, za nepune dve godine rada dostigli smo milionsku čitanost. Rešili smo da vam zahvalimo pokretanjem novog projekta Ljubimci.telegraf. rs, gde možete pročitati bukvalno sve o vašim omiljenim životinjama

  • 0

Imate kućnog ljubimca, želite da nabavite jednog, ili samo volite životinje i uživate da ih posmatrate? Na novom portalu ljubimci.telegraf.rs, novom projektu Telegrafa, moći ćete da saznate bukvalno sve o psima, mačkama, egzotičnim vrstama ljubimaca, uzgajivačima, specifičnostima određenih rasa, savetima veterinara, mezimcima poznatih ličnosti, a isto tako moći ćete i da udomite neku od divnih životinja.

Na sajtu ljubimci.telegraf.rs. čekaju vas brojne zanimljivosti, ali i odgovori na sva moguća pitanja koja možete imati u vezi sa životinjama. Zanima li vas koji pas je najbolji ljubimac za vašu porodicu, kakve su karakteristike psa kog želite da udomite, koja je najbolja hrana za vašu mačku ili papagaja?

Želite da saznate koje su prednosti pauka kao kućnog ljubimca, kako sami da formirate akvarijum u samo nekoliko koraka, kog psa ima Nataša Bekvalac, ili čime se hrane korgiji kraljice Elizabete - sajt ljubimci.telegraf.rs je pravo mesto za vas.

Na novom sajtu očekuju vas i vredne nagradne igre, mali oglasi, ali i mogućnost da pokažete svim čitaocima vašeg mezimca i ispričate priču o njemu.

Trudićemo se i da izađemo u susret vašim željama i potrebama, te da zajedno kreiramo sadržaje o našim voljenim ljubimcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA