MAJKA PRETUČENOG PRVAKA: Moj sin je sad dobro, ne krivim nikoga

- Deca su ga pretukla u školskom dvorištu ispod koša tako što je jedan prišao s leđa i udario ga, a jedan ga šutnuo u stomak - kaže Tijana Šuković

  • 13

Majka pretučenog đaka prvaka iz Aranđelovca T. Š. kaže da je njen sin sada dobro i da se uspešno oporavlja od povreda koje su mu pre dva dana naneli stariji učenici.

- Deca su ga pretukla u školskom dvorištu ispod koša tako što je jedan prišao s leđa i udario ga, a jedan ga šutnuo u stomak - rekla je ona, i dodala da joj je sin ispričao da ih je bilo četvorica-petorica, ali da je on samo jednog prepoznao.

Naglašavajući da se njen sin plaši da se vrati u školu, ona je istakla da je on sad dobro, ali da su prethodna dva dana za nju i njenog sina bila "paklena".

- Lekar radiolog iz Aranđelovca uputio nas je u Klinički centar u Kragujevcu posle pregleda slezine na ultrazvuku, jer je osećao jak bol - rekla je majka dečaka, i dodala da su lekari dečje hururgije u Kragujevcu na današnjem pregledu na ultrazvuku rekli da je dobro.

Ona je rekla da ne krivi ni školu ni učiteljicu koja je, kako je dodala, sve vreme uz njenog sina.

Takođe, poručila je roditeljima dece koja su napala njenog sina poručila da "ne tuku svoju decu zbog toga što se desilo".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    19. septembar 2013 | 19:28

    Naravno da ima krivaca za taj dogadjaj. Krivi su roditelji te dece i dezurni nastavnik. Da deca budu toliko nasilna to je strasno. Verovatni su takvo ponasanje videli kod roditelja i to im je ideal.

  • paki

    19. septembar 2013 | 19:37

    Prekrsajne a mozda i krivicne prijave za roditelje dece huligana

  • Katy

    19. septembar 2013 | 19:59

    Ako nikoga ne krivi, sta hoce onda? Svasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA