OPET NASILJE U NOVOM SADU: Pretučen i opljačkan mladić na Limanu!

Na rasksrsnici kod “Merkatora”, u novosadskom naselju Liman, pretučen je i opljačkan Igor Sakač (20), koji je zadobio više povreda glave i vrata, dok su napadači odneli njegovu gitaru i torbu sa novcem

  • 13

Na rasksrsnici kod “Merkatora”, u novosadskom naselju Liman, sinoć je pretučen i opljačkan Igor Sakač (20). Posle napada, bio je u nesvesti, a zadobio je više povreda glave i vrata, dok su napadači odneli njegovu gitaru i torbicu sa novcem, dokumentima i mobilnim telefonom.

Sakač za RTV kaže da se sve odigralo munjevito.

- Prelazio sam put kad sam izašao iz taksija i dogodio mi se prekid svesti. Probudio sam se kod Limanskog parka, pretučen i sa modricama na licu. Uspeo sam da javim prijatelju da pozove policiju. Policajci su došli, zapisali moje ime i prezime i ništa više - priča Sakač.

On je potom, kaže, otišao u Urgentni centar, gde su mu konstatovane povrede, a jutros je sa lekarskom dokumentacijom ponovo otišao u policijsku stanicu, gde mu je rečeno da “im je slučaj poznat i da će se time baviti u ponedeljak”.

(Telegraf.rs / Izvor: RTV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA