POŽAREVAC: Auto se prevrnuo, poginuo suvozač

Zbog prebrze vožnje i klizavog kolovoza, "mercedes", kojim je upravljao Dalibor M. (36), sleteo je s puta i prevnuo se, a njegov otac Pereica M. (55), koji je bio na mestu suvozača, preminuo je na licu mesta

  • 5

Perica M. (55) iz Desina kod Velikog Gradišta poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koju je sinoć izazvao njegov sin Dalibor M. (36).

Do nesreće je došlo na putu Požarevac - Salakovac oko 22:30, blizu mosta kod Mogile, kada je Dalibor zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu nad vozilom marke "Mercedes"  i sleteo s puta.

- U jednom trenutku, zbog vožnje neprilagođene uslovima puta, jer je kolovoz bio mokar i klizav, auto je sleteo s puta i prevrnuo se. Od zadobijenih povreda, Daliborov otac Perica M., koji je sedeo na mestu suvozača, izdahnuo je na licu mesta, saznajemo iz istrage.

Protiv Dalibora M. policija je podnela krivičnu prijavu zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Ova teška nesreća dogodila se na delu puta Požarevac - Salakovac, koji predstavlja "crnu tačku" u saobraćaju, jer se na tom mestu već godinama dešavaju teške nesreće.

- Saobraćajna policija redovno vrši kontrole i kažnjava vozače zbog prebrze vožnje i vožnje u alkoholisanom stanju, zbog koje je samo prethodne nedelje na trežnjenju zadržano 12 vozača.

I pored rigoroznih kazni, ne smanjuje se broj saobraćajnih nesreća. Zato još jednom apelujemo na vozače da se savesno ponašaju, jer tako štite i sebe i druge učesnike u saobraćaju - apelovala je nakon ove nesreće Jasmina Tišma, portparol Policijske uprave Požarevac.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stranac

    23. septembar 2013 | 23:09

    Pa kako to da jedna normalna i savremena drzava sa tako pametnim da kazrm politicarima ima para da organizuje koje kakve pink manifestacije i podrzava nastrane bolesnike a nema para da obezbedi rizicne deonice sta rade saobracajci odmaraju u hladovini ??

  • Pedja

    24. septembar 2013 | 07:46

    Ta deonica bi mogla da se popravi a ne samo da se vozači kažnjavaju

  • Stranac

    24. septembar 2013 | 10:23

    @ paki mozda zaista gresim ali nasi putevi u srbiji au katastrofa sto se tice saobracajaca rade oni ali jos uvek ne kako bi to bas trebalo postali smo ja mislim u regionu najgori po saobracajnim nesrecama zaista se kod nas divlja i strada ne duzan narod skoro svaki dan idu mlafi zivoti ima tu malo i ne odgovornosti policije mislim da bi trebalo jos da se zategne sa zakonom i poostre kazne jedino binse tako mnogi dozvali pameti ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA