HRVATSKA FIRMA: Ministarstvo finansija dozvolilo izvoz zlata

Goran Skočilić, direktor firme "Gold Exchange", koja je napustila poslovanje na teritoriji Srbije, kaže da je sve zlato izvezeno po odobrenju Ministarstva finansija i da građani Srbije nisu oštećeni

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Izigrana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • CINJENICNO STANJE

    29. septembar 2013 | 20:08

    nakon svega sto citam moram da prokomentarisem.... cinjenica je da ste bili obavesteni da radnje nece raditi do daljnjeg tj da se zatvaraju, na vestima je devojka posvedocila i u novinama da je sefica tako rekla, dakle znali ste. Dalje sto se pocetnog kapitala tice kako kaze jedan od komantatora on e mora biti 50.000.00 vec po zakonu RS 100 dinara. Sto se tice komentara da je direktor Skocilic bivsi vozac Auro domusa, pa Auro domus je hrvatska firma alijas Gold Exchange u srbiji... Slusam, citam i ne verujem sta se ovde pise a nemate osnovne informacije. Dalje kako kaze jedna devojka kada potpisujete ugovore valja ih i procitati. Dalje dozvolu za izvoz daje R srbija, kao i dozvolu za rad nisu oni nista uradili sto zakon ove drzave ne dopusta. Dakle u cemu je problem? Nije isplacena zarada?Zasto tolika hajka- ako ne isplate zakljucno sa 30 tim. 09.2013. onda nesto recite i sudite... do sada sam procitao samo gomilu nebuloza. I poluinformacija, i nagadjanja.

  • novak filipovic

    29. septembar 2013 | 03:09

    samo je pitanje NA KOJI NACIN STE VI HRVATSKA FIRMA U SRED SRBIJE OTVORILI FIRMU ZA OTKUP ZLATA SA OSNIVACKIM KAPITALOM OD 100DIN, A NAMA SRBIMA U SRBIJI SE TRAZI 50 000E DA BI OTVORILI TAKO NESTO, JER MORAMO DA IMAMO MASINE ZA LIVENJE, OBRADU I PROIZVODNJU ZLATA SA SVE ZAPOSLENIM ZLATAROM KAO RADNIKOM???

  • progonitelj

    28. septembar 2013 | 22:23

    Direktore, nauči prvo mail da napišeš! Pokvareni dupelizcu! Neće ti pomoći ni oni iznad tebe u tvojoj lijepoj! Bivši vozaču Auro Domusa i doskorašnji direktore u našoj/ničijoj zemlji iz koje si zaboravio da povedeš tvoje najvernije psiće iz uprave!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA