• 12

TUŽNO: Maloj Belmini ostalo još dve nedelje života

- Javljamo se sa tužnim informacijama. Malopre smo obavili razgovor s doktorima koji su nam objasnili da su šanse da Belmina preživi jedan odsto, tj. još sedmicu do dve će biti u životu - napisala je majka bebe Fatima Ibrišević na Fejsbuku

  • 12

Fatima Ibrišević, majka tromesečne devojčice Belmine čija je sudbina pre nekoliko meseci digla na noge BiH, objavila je na Fejsbuku da će njena kćerka živeti još najviše dve sedmice.
- Javljamo se sa tužnim informacijama. Malopre smo obavili razgovor s doktorima koji su nam objasnili da su šanse da Belmina preživi jedan odsto, tj. još sedmicu do dve će biti u životu - napisala je Fatima Ibrišević na Fejsbuku.

Belmina se nalazi na intenzivnoj nezi klinike u nemačkom gradu Tibingenu gde joj je izvršena transplantacija koštane srži, a sredinom septembra je pala u duboku komu.
Federalni fond za zdravstveno osiguranje platio je sve troškove odlaska, boravka na klinici i lečenja u skladu s njihovim redovnim procedurama, u sklopu tzv. vertikalnog programa.
Slučaj tromesečne Belmine iz Donje Orahovice kod Gračanice koja zbog problema sa dobijanjem jedinstvenog matičnog broja nije mogla da ode na lečenje u Nemačku radi presađivanja koštane srži, podstakao je građane cele BiH da izađu na proteste koji su donekle urodili plodom, jer je Veće ministara BiH usvojilo privremenu odluku koja omogućava izdavanje JMB.
(Telegraf.rs / Izvor: klix.ba)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avala

    Jao, tuga prevelika!

  • goran

    Nek je Bog sacuva daj spas ovom nevinoj bebi

  • role

    Milostivi Boze...klecim pred tobom...i svim srcem te molim...postedi je,pomozi joj...ona je bezgresna...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima