NARKO MISS: Pogledajte izbor za najlepšu zatvorenicu u Kolumbiji (FOTO) (VIDEO)

Tradicionalni izbor za mis zatvora odžava se svakog septembra u zatvoru u Bogoti, a pravo učešća ima svaka od 2.222 devojke koje služe kaznu. Najveći broj zatvorenica dospeo je iza rešetaka zbog trgovine drogom

  • 9

U zatvoru Buen Pastor u Kolumbiji svake godine održava se izbor za mis te kazneno-popravne ustanove, a mogućnost da ponese titulu najlepše ima bilo koja od 2.222 zatvorenica. Učestvuju žene i devojke, koje su osuđene ili čekaju na sudski proces. Među učesnicama je najviše pripadnica lepšeg pola koje su optužene ili osuđene za trgovinu drogom.

Poput pravih izbora za mis, zatvorenice su imale dva izlaska na pistu, jedan u tradicionalnoj nošnji, a drugi u kreacijama koje su same odabrale, uglavnom u elegantnim haljinama.

Ovogodišnja pobednica je Dijana Lajton, koja je kao nagradu za pobedu dobila tijaru poput pravih misica, i nekoliko simboličnih poklona.

Jedna od takmičarki koja je učestovala bila je i Marija Kastina Viljareal (56). Ona se borila za titulu "Reina madre" odnosno, "Kraljice majke". Viljarealovu, koja je majka troje dece i baba devetoro unučadi, godine nisu sprečile da izađe na pistu u provokativnom kostimu.

- Iako su u zatvoru, te žene nisu izgubile niti malo ženstvenosti - kaže Marija Virdžinija Kamačo, radnica zatvora koja je jedna od organizatorki takmičenja.

Inače, izbor u zatvoru Bogoti održava se svake godine u septembru, na Dan Milosrdne Device, zaštitnice zatvorenika.

 Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    1. oktobar 2013 | 01:04

    I jos nesto, dal ima i ko je taj sto lupa negativne komentare, da mi je da znam sto, da mi je da vidim lik i profil tog pacenika

  • dido

    30. septembar 2013 | 23:19

    Hocu da radim u ovaj zatvor

  • Cetnix

    1. oktobar 2013 | 00:14

    Kaže se u ovom zatvoru,mora da si sa juga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA