ZBOG ZLOUPOTREBA: Priveden bivši pomoćnik Olivera Dulića!

Bivši pomoćnik ministra životne sredine i prostornog planiranja Nebojša Janjić i suvlasnik firme "MB gas oil" Mile Brežančić sumnjiče se za primanje i davanje mita i zloupotrebu položaja

  • 4

Pripadnici Uprave kriminalističke policije priveli su bivšeg pomoćnika ministra životne sredine i prostornog planiranja Nebojšu Janjića i direktora i suvlasnika firme "MB gas oil" Mileta Brežančića.

Kako RTS saznaje, oni se sumnjiče za primanje i davanje mita i zloupotrebu položaja.

Sumnja se da je Brežančićevoj firmi pribavljena protivpravna imovinska korist od 63 miliona dinara.

Nebojša Janjić bio je pomoćnik Olivera Dulića i savetnik gradonačelnika Subotice, član opštinskog veća i pomoćnik direktora za investicije pri Direkciji za izgradnju grada Subotice.

Od oktobra 2012. do aprila 2013. godine obavljao je dužnost pomoćnika gradonačelnika Subotice Modesta Dulića, zadužen za oblast investicija, urbanizam kao i komunalno uređenje.

Kada su saslušani bivši ministar Dulić i direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak, u vezi sa izdavanjem dozvole slovenačkoj firmi "Nuba invest" za postavljanje optičkih kablova, oktobra 2012, bio je privođen i Janjić, koji je odmah pušten da se brani sa slobode.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avet

    2. oktobar 2013 | 11:32

    Smuti pa prospi. I Dulica su hapsili,privodili.. Pa eno ga sad seta se po promocijama po Bg-u i bez imalo srama fotografise za novine

  • suboticanin

    2. oktobar 2013 | 12:31

    Jel vi znate koliko nekretnina poseduju dulici u subotici, koliko zgrada su izgradili, koliko pokrali, svu braću pohapsiti!

  • Milan

    2. oktobar 2013 | 11:29

    Samo neki nizi cinovnici,Dulica bre hapsite i na robiju ako se dokaze da je kriv,imovinu oduzeti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA