Najopasnija sekta Crna ruža hara regionom?

Ono po čemu je poznata i ozloglašena jeste činjenica da članovi sekte oduzimaju sebi život po principu "bacanja kockice", takođe, piju ljudsku i životinjsku krv. Sekta vrbuje maloletne osobe, isključivo visokointeligentnu i nadarenu decu

  • 35

"Crna ruža" je jedna od najopasnijih sekti međunarodnog karaktera, koja deluje i na našim prostorima. Reč je o organizaciji koja je finansirana sa Zapada i koja veoma dobro stoji u finansijskom smislu.

Ono po čemu je poznata i ozloglašena jeste činjenica da članovi sekte oduzimaju sebi život po principu "bacanja kockice", takođe, piju ljudsku i životinjsku krv. Sekta vrbuje maloletne osobe, isključivo visokointeligentnu i nadarenu decu.

Njihova vera jeste mešavina satanizma i egipatske magije. Prisustvo sekte Crna ruža na ovim našim prostorima duže je nego što se misli.

Biznismen Branimir Petranović ušao je u nju davne 1976. godine, kako bi iz njenih ralja izbavio svoju devojku. Iz prve ruke upoznao je izopačenu filozofiju grupe, koju je vodio misteriozni Riječanin četrdesetih godina, kojeg su zvali 'On'.

Prema rečima Branimira Petranovića, 'On' propoveda žrtvovanje Bogu, koje je najvažnije u ideologiji "Crne ruže". Jer samo taj njihov Bog, Bog "Crne ruže" donosi nešto dobro ovome svetu, a doneće dobro jedino ako se za njega žrtvuje.

(Telegraf.rs / Izvor: Drmaj.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cu

    3. oktobar 2013 | 15:42

    Sekta je opasna stvar. Daleko bilo od svake kuće!

  • boba

    3. oktobar 2013 | 14:47

    Ako je neko visokointeligentan onda je vrlo verovatno da nije ni religiozan, a mene kao nereligioznog ne moze ni crkva da regrutuje, a kamoli neka sekta! Par puta su mi dolazili na vrata, kacili flajere, odma sam ih izvalio, jednom sam cak muvao jednu njihovu clanicu i to jako bezobrazno dok se smucali hodnikom, da su se poplasili, uhvatili se i pobegli.

  • ana

    3. oktobar 2013 | 14:52

    Pa haraju godinama... Jedan od boljih drugova iz detinjstva mog tate se pre par godina ubio zbog njih. Posle toga su mu porodicu proganjali bolesnici najveci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA