Obuka u auto-školama staje 25. oktobra?

Više od 95 odsto škola za obuku vozača ne ispunjava uslove koji su propisani novim pravilnikom. Jedino rešenje je izmena Zakona o saobraćaju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dxb

    05. oktobar 2013 | 21:10

    U Emiratima ne vazi nasa vozacka. Mora da se vozi 40 časova I polažu svi testovi kao za početnike. Ja sam polagala I ako sam imala srbsku dozvolu 12 godina

  • Slavica

    04. oktobar 2013 | 12:45

    @Stefan@ nije tačno da naša vozačka dozvola nigde ne važi već moraš ponovo da polažeš.Po toj tvojoj tvrdnji niko ne bi mogao kolima u inostranstvo.Stanje je sledeće: ukoliko želiš da ideš u inistranstvo da živiš i radiš a imaš našu dozvolu ,imaš pravo da u roku od godinu dana od prvog dobijanja mesta boravka (podrazumeva se da poseduješ i dozvolu boravka po bilo kom osnovu) prevedeš našu dozvolu u dozvolu te zemlje.Do tada regularno voziš sa našom dozvolom.Ukoliko to ne učiniš u navedenom roku iz bilo kog razloga,moraćeš ponovo da polažeš vožnju. A činjenica je da su kvalitet auto škola i znanje koje pružaju ostali isti a da su cifru nenormalno povećali i apsolutno je neprimerena našem standardu.Time niukom slučaju neće smanjiti broj saobraćajnih udesa jer i dalje oni koji imaju novca podmićuju sve redom i dolaze do dozvole tako da...Srbijo,učini nešto dobro za svoje gradjane.Vozački ispit nije luksuz već u današnje vreme preka potreba svih nas!

  • neven

    04. oktobar 2013 | 11:51

    I treba da stane kakav je to nacin da treba mesecima da se ide u skolu pa sta da radimo mi koji vec idemo u srednju skolu sta treba da napustimo skolku ili da bezimo sa casova pa da idemo na casove voznje ovaj doneseni zakonb jedino odgovara penzionerima jer oni nikuda ne zure niti imaju neke druge obaveze pa tako mogu da prate prwedavanja instruktora. Ocenu polaganja vozackog ispita i da ne pricamo treba da prodamo stan da bi uplatili voznju. konkrertno moji roditelji imaju primanja po 15000 dinara kako bre ja da odvojim 60000 za vozacku stvarno nema pojma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA