HOROR: Panika u avionu Kroacija erlajnsa dok je padao, putnici vrištali i molili se! (VIDEO)

Hrvatski mediji objavili su snimke iz aviona Kroacija erlajnza marke "deš" koji je prinudno sleteo na nos u Cirihu jer je ostao bez jednog točka

  • 22

 Hrvatski mediji objavili su snimke iz aviona Kroacija erlajnza marke "deš" koji je prinudno sleteo na nos u Cirihu jer je ostao bez jednog točka. Na videu iz aviona, koji je kružio iznad Ciriha kako bi potrošio gorivo, vidi se panika u letelici, mnogi su se molili, cupkali... Na snimku koji je obavio portal 24sata.hr primetan je i blagi strah kod stjuardesa, koje su ipak ostale prisebne i reagovale mirno - u svakom slučaju najhrabrije u avionu.

Avion hrvatske aviokompanije "Kroacija erlajns", sa 60 putnika i četiri člana posade, sleteo je na aerodrom u Cirihu "na nos" zbog tehničkih problema, a tom prilikom niko nije povređen. Incident se dogodio 27. septembra.

Portparol "Kroacija erlajnsa", Ksenija Žlof kaže da je posada aviona profesionalno reagovala i pratila propisanu proceduru. Piloti su pre sletanja prijavili da imaju problema s prednjim stajnim trapom. Oko 40 minuta kružili su iznad aerodroma, a onda su "sleteti na nos".

Reč je o prvom incidentu ove vrste aviona "Kroacija erlajnsa" od osnivanja kompanije, 1991. godine.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gruzanin

    4. oktobar 2013 | 23:26

    Boze, hvala sto si spasao te ljude! A ako otpuste te junacke stjuardese, Er Srbija bi trebalo da ih zaposli!

  • Black

    4. oktobar 2013 | 23:20

    A niste objavili da je jedna stjuardesa izgubila posao (istekao joj ugovor,sezonski) a druga degradirana

  • bolest

    5. oktobar 2013 | 07:41

    Tacno sam se pribojavao da pogledam komentare. Imao sam i zasto. Kakav covek treba da budeš da prizeljkujes tudju nesrecu?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA