GINISOVAC IZ PARAĆINA: Rolnu toalet-papira razmota jednom rukom za 17 sekundi! (VIDEO)

Dalibor Jablanović je novi rekord postavio kod kuće, bez posebnog vežbanja. To je njegov deveti oboreni Ginisov rekord u četiri discipline

  • 15

Dalibor Jablanović, pasionirani obarač Ginisovih rekorda iz Stubice kod Paraćina, postao je svetski prvak u još jednoj bizarnoj disciplini.

Rolnu toalet-papira razmotao je jednom rukom za samo 17,30 sekundi, postavši tako svetski prvak u ovom Ginisovom "izazovu".

- Rekord je pre mene držao jedan Egipćanin koji je rolnu razmotavao za 20,7 sekundi. Rolna, prema pravilima Ginisa, mora da ima 250 sastavljenih listova u dva sloja, a sve to treba da se pokaže pred kamerom kako bi sudija video detalje na video-snimku - objašnjava Jablanović.

On je novi rekord postavio kod kuće, bez posebnog vežbanja. To je njegov deveti oboreni Ginisov rekord u četiri discipline.

Dalibor kaže da je protekle nedelje posebno bio zaokupljen balansiranjem kašičica na licu, gde je sa brojem od 28 donedavno bio, takođe, svetski prvak.

- "Napao" me je neki čovek-magnet iz Rusije i oborio moj rekord od 28 kašika. On ih je postavio 30, ali sam i ja cifru podigao na 33 i 34 i sad čekam da sudija pregleda ta dva snimka. Istovremeno postavljanje metalnih kašičica na lice moj je najdraži rekord i neću ga tek tako prepustiti drugima - objašnjava Dalibor.

Dok u svom rodnom selu Stubici čeka potvrdu da je najbolji na svetu u odmotavanju toalet-papira, ovaj skromni a i dalje nezaposleni inženjer računarstva sprema se da učestvuje u novim "izazovima".

U kojim – ne želi za sada da otkrije.

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA