NOVI SAD: Pucnjava u kafiću, policajac ubio kolegu!

Pripadnika Interventne jedinice Aleksandra S. (31), koji je radio kao obezbeđenje, upucao je njegov kolega i prijatelj, koji je potom pokušao sebi da oduzme život

  • 24

Policajac Interventne jedinice iz Novog Sada Aleksandar S. (31) je ubijen, a jedan mladić je lakše ranjen u pucnjavi koja se protekle noći dogodila u kafiću u centru Novog Sada, rečeno je u gradskoj službi Hitne pomoći.

Incident se dogodio oko jedan sat posle ponoći u lokalu "Tapas bar", gde je ubijeni radio kao obezbeđenje, piše "Blic".

- Lekari su jedino mogli da konstatuju smrt. Muškarac je zadobio prostrelnu ranu u predelu glave i vrata - rekla je portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajac Nenadić.

Prema rečima očevidaca, koje prenosi "Blic", radnik obezbeđenja koji je upucao kolegu pokušao je i sebi da oduzme život, ali su ga u tome sprečili ostali zaposleni, pa je metak koji je ispalio rikošetirao i okrznuo u predelu stomaka i ruke muškarca koji se nalazio na ulici.

Žrtvu je upucao njegov kolega i prijatelj M. R., takođe policajac Interventne, a obojica su bila van dužnosti, piše "Blic".

Lekari su zbrinuli i napadača, koga su odvezli na Kliniku za psihijatriju Urgentnog centra.

(Telegraf.rs / Blic, Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA