Rasprodate sve đačke ulaznice za 29. Beogradski džez festival!

Sve đake i studente koji su kupili ulaznice po povlašćenoj ceni podsećamo da će na ulasku u koncertnu salu biti potrebno da pokažu đačku knjižicu, odnosno indeks

  • 0

U skladu sa svojom misijom da mladima Beograda i Srbiji učini dostupnim kvalitetne programe, Dom omladine Beograda je za predstojeći 29. Beogradski džez festival obezbedio ograničenu količinu ulaznica po specijalnoj ceni od 100 dinara za đake i studente.

U roku od svega nekoliko dana rasprodato je 100 ulaznica za svečano otvaranje u Centru "Sava" – koncerti Kasandre Vilson i sastava Harijet Tabmen, te Big Benda RTS-a sa specijalnim gostom Bertom Jorisom, kao i po 20 ulaznica za sve koncerte u okviru glavnog programa.

Sve đake i studente koji su kupili ulaznice po povlašćenoj ceni podsećamo da će na ulasku u koncertnu salu biti potrebno da pokažu đačku knjižicu, odnosno indeks.

Dom omladine je i ove godine uspeo da omogući ljubiteljima džez muzike da čuju najbolje domaće i svetske izvođače po pristupačnim cenama.

Ulaznice se odlično prodaju, pa preporučujemo publici da na vreme obezbedi svoje ulaznice na blagajni Doma omladine i svim prodajnim mestima "Eventima", kao i putem interneta. U prodaji je ograničen broj kompleta ulaznica za glavni program 29. Beogradskog džez festivala, po promotivnoj ceni od 4.500 dinara za 10 koncerata, samo na blagajni Doma omladine Beograda.

Redovne cene ulaznica kreću se od 600 do 2.200 dinara.

U okviru 29. Beogradskog džez festivala publiku očekuje više od 15 koncerata najaktuelnijih džez umetnika iz SAD, Evrope i Srbije. Nakon svečanog otvaranja u Centru "Sava", svi ostali koncerti biće održani u salama Doma omladine Beograda.

Na festivalu će nastupiti jedno od najvećih imena savremenog džeza Vidžej Ajer sa svojim trijom, legendarni saksofonista Li Konic, rodonačelnik kul džeza (sa Majlsom Dejvisom i Lenijem Tristanom) i jedan od poslednjih aktivnih heroja zlatne dekade džeza 50-ih. Publika će upoznati i mnoge sjajne protagoniste savremenih tendencija u evropskom džezu.

Specijalan nastup održaće i Ana Sofrenović i najtalentovaniji domaći sastavi – Ejot iz Niša i Fiš in ojl iz Beograda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA