PROKLEO KOMŠIJE: Ko mi uzme zemlju, Bog neka mu sudi! (FOTO)

Da mu komšije ne bi i dalje uzurpirale imanje, gastarbajter iz Rabrova okačio tablu kojom ih upozorava na božji sud i kaznu

  • 8

U odbrani od nesavesnih komšija, mnogi građani pribegavaju raznoraznim metodama, među kojima je najčešća isticanje natpisa sa upozorenjem. Oni se obično odnose na parkiranje ispred garaža ili dvorišnih kapija, a u njima se najčešće spominje bušenje guma na vozilu nesavesnog vozača.

Međutim, jedan gastarbajter iz Rabrova kod Kučeva, ima ozbiljniji problem, jer mu komšije već duže vreme prisvajaju deo placa, koristeći njegovo odsustvo. Oni to čine tako što su ulaze u njegovo dvorište i postavljaju svoje ograde, oduzimajući mu deo zemljišta.

Zbog toga se odlučio da istakne tablu sa natpisom: "Onaj ko drži i jedan metar protivzakonito od ovog placa, uz opomenu iz svoje zapovesti BOG neka mu SUDI". Da bi mu opomena izgledala verodostojnije, gastarbajter je iznad teksta nacrtao i pravoslavni krst.

Sada mu ostaje da vidi da li će ova pretnja božjim sudom imati očekivani efekat, kad već nisu urodile plodom komšijske molbe i opomene.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    13. oktobar 2013 | 16:08

    Izvedeš geometra, digneš dva metara zid i negledaš stoku.

  • Dragan

    13. oktobar 2013 | 16:28

    Ja podrzavam ovo ko je napisao,jer i ja imam ovaj problem,i takodje sam prepustio Bogu neka im sudi jer njemu naj vise verujem,s verom u Boga...

  • Ћирилица

    13. oktobar 2013 | 17:28

    @ филип Говори у своје име

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA