PROMENA U VRHU B92: Manju Grčić na mestu direktora menja Ivana Miković

Upravni odbor TV B92 ponudio je poziciju generalnog direktora Ivani Miković, direktoru Informativnog programa Prve srpske televizije

  • 2

Promene u vrhu B92!

Nakon dve godine na televiziji B92, Manja Grčić napušta mesto generalnog direktora ove televizije. Na tu poziciju dolazi Ivana Miković, direktor Informativnog programa Prve srpske televizije.

Ovim povodom, Stefanos Papadopoulos je, u ime Odbora direktora B92, izjavio:

- Zahvalni smo Manji Grčić na dosadašnjem radu. Njeno veliko iskustvo i angažman doprineli su stabilnosti, koja je bila ključna tokom teškog perioda kroz koji je prolazila kuća B92. Želimo joj sve najbolje u budućem radu - rekao je Papadopoulos.

Upravni odbor TV B92 ponudio je poziciju generalnog direktora Ivani Miković, direktoru Informativnog programa Prve srpske televizije.

Ivana Miković ima više od petnaest godina profesionalnog iskustva u internacionalnim medijskim korporacijama, a svoju karijeru je započela kao producent, u BBC News Corporation.

Od 2006. godine, na Fox televiziji je bila na pozicijama menadžera za operativne poslove i direktora Informativnog programa, da bi kasnije zauzela mesto direktora Informativnog programa Prve srpske televizije. Bila je zadužena za vođenje dnevnog i informativnog programa, kao i za kreiranje i implementaciju novih formata Prve televizije i programsku koordinaciju sportskih sadržaja na toj televiziji. Ona će stupiti na ovu funkciju od 15. novembra 2013. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA