JEZIVO DA NE MOŽE JEZIVIJE: Zaječarcu slomili ruke, noge i glavu zbog duga!

Trojica muškaraca prebili su drvenim letvama J. D. iz Zaječara. Dvojica su ga držala za ruke, dok mu je treći napadač lomio šake, a onda su mu polomili skočne zglobove i cevanice

  • 27

Trojica muškaraca prebili su sinoć drvenim letvama J. D. iz Zaječara i polomili mu šake, noge i naneli povrede glave. Kako se nezvanično saznaje, J. D. je pretučen zbog duga koji je imao prema jednom od njih dok su zajedno držali kafić u Zaječaru.

Trojica muškaraca su J. D. prvo polupali automobil, a kad je on izašao da vidi šta se dešava, oborili su ga i pretukli. Prvo su ga dvojica držala za ruke, dok mu je treći napadač motkom lomio šake, a onda su mu, na istovetan način, polomili skočne zglobove i cevanice.

Neko je video šta se dešava i pozvao policiju, čija je patrola brzo stigla na lice mesta i sprečila tragičan ishod. Napadači su pobegli, ali je jedan jutros uhapšen, dok su dvojica još u bekstvu.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    18. oktobar 2013 | 15:54

    Ako se mača latiš od njega ćeš stradati! Uzimao je novac a kada treba da vrati neće.Nisu svi tako humani kao Srbija da oprašta dužnicima i neplatišima. Mnogi olako uzimaju novac i obećavaju da će vratiti u roku a kada dobije novac, moraš ga juriti da ti vrati.Nikada neću takve ljude razumeti. Zašto uzimaju novac a ne mogu da ga vrate? O tome treba svako da razmisli pre nego što pozajmi novac, da li će moći u roku da vrati.

  • WW

    18. oktobar 2013 | 16:09

    Kad je uzimao pare nije ga bolelo ali kad treba da vrati onda kuku lele,svi bi da zive na lizing pusing i ostalo a nemaju ni za gace

  • Trvi-CZV

    18. oktobar 2013 | 15:42

    Ovako treba sa gradjevinskim investitorima!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA