SKANDALOZNO: Već jedemo GMO meso!

- Mi već sada jedemo meso životinja koje su hranjene genetski modifikovanom sojom proizvedenom u Srbiji - kaže Đorđe Bugarin, sekretar za agrar u Privrednoj komori Vojvodine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nataly
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aleksandra

    25. oktobar 2014 | 12:05

    :D Hahahaha. Lešojedi i njihove muke...

  • Nataly

    19. april 2014 | 18:57

    Strasno je sto mi demokratski biram nase vodje a oni mesto da rade u interesu biraca i drzave koju vode rade u interesu medjunarodnih korporacija! Sve mi se cini i da niko ne izadje na izbore opet bi vladala demokratska opcija Multinacionalnih kompanija! Skoro je bila povika na lekare koji pacijentima preporucuju proizvode , suplemente velikih farmaceutskih kompanija a kad to rade predstavnici drzave u ime sloboidnog prometa prehrambene robe makar ona bila stetna niko ne snosi odgovornost! Prosle godine bili smo zatrpani paradajzom na pitanje odakle je paradajz ,prodavac odgovara Makedonija ! Na kraju dobijam deklaraciju na kojoj pise paradajz uvoz iz Italije a proizveden u Maroku ! Maroko je pod kontrolom Monsata i GMO !!!! Dolazim do zakljucka da ce u zemlji Srbiji da prezive samo oni koji zive na ivici egzistencije i koje je kriza naterala da gladuju! Zakazale su sve institucije koje ne smeju da rade svoj posao i da ceo lanac uvoznika pohapsi i osudi na 20 god robije a sva njihova imovina da se da fondu za zdravstvo!

  • Malisha

    02. april 2014 | 00:25

    Ako stoka jede GM sojinu sacmu, stoka nece postati GM, kao ni sto vi necete postati crveni od paradajza, jer modifikovan gen ne moze proci proces varenja u zeludcu (inace bi svi bili zeleni kao krastavci... crveni kao paradajz... zuti kao breskve... .) 99% stoke u eu se hrani takvom sojinom sacmom, i niko ne pravi problem. Meso im je jeftinije i dostupnije, pitajte gladne sta misle o takvom mesu... sigurno ce ga odbiti, jer je bolje biti gladan nego deo svetske zavere protiv Srba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA